Πάγωσε το πανελλήνιο με την ανάρτηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τον πρωθυπουργό

Ποιος κατέστρεψε την χαλάρωση του πολεμιστή;

Must Read

Σφίχτηκε το στομάχι των Ελλήνων που περίμεναν να δουν τις στιγμές χαλάρωσης του Έλληνα πρωθυπουργού, έπειτα αυτόν τον ορυμαγδό επιθέσεων που δέχεται.

Είναι δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει στα ηνία της χώρας με κύριο του όπλο, την αγάπη του λαού. Στοιχείο που θα φανεί ξεκάθαρα στις επόμενες δημοσκοπήσεις που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες, και θα δείξουν άνοδο της Ν.Δ. και κάθετη πτώση του ΠΑΣΟΚ, λόγω Νίκου Ανδρουλάκη.

Τον αγαπάει ο λαός τον Κυριάκο. Τον πονάει. Συμπάσχει μαζί του στις άδικες επιθέσεις που δέχεται, με κυρία αυτή που του καταλογίζουν ηθική αυτουργία στις παρακολουθήσεις, επειδή υπήρξε ένα ψωροΦΕΚ που δήθεν έθετε την ΕΥΠ υπό τας διαταγάς του.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό τον ορυμαγδό λαϊκισμού και τοξικότητας, η είδηση που μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του κορυφαίου, έγκριτο και βραβευμένο δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου, έπεσε ως μάννα εξ ουρανού στους συμπάσχοντες Έλληνες.

Η είδηση που έφερε αγαλλίαση στους Έλληνες

Παρά τα χτυπήματα, ο Έλληνας ηγέτης Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε τη δύναμη για να μπορέσει να περάσει ορισμένες ημέρες ανεμελιάς στα Χανιά, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Αγαλλίασε η ψυχή του Έλληνα αναγνώστη ο οποίος αμέσως έκανε κλικ στον σχετικό σύνδεσμο, για να μοιραστεί τη χαρά του πρωθυπουργού…

Και τότε άρχισε ο εφιάλτης…

Αντί να απολαύσουν το σμιλεμένο κορμί του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάποια ονειρική παραλία των Χανίων, οι αναγνώστες με τρόμο αντίκρισαν μία εφιαλτική φράση: «Ώπα! Αυτή η σελίδα δεν βρέθηκε»!

Η φρικτή εικόνα που αντίκρισαν οι αναγνώστες στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που ο λαός, ξεσπάει σε κλάματα για τον ηγέτη του. Προϋπόθεση βέβαια είναι ο ηγέτης να έχει την εμβέλεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνο ηγέτες σαν τον Κιμ και τον Κυριάκο αναστατώνουν τα πλήθη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκάρει νέο κύκλωμα μαστροπείας: Σωματέμποροι κανόνιζαν ραντεβού με ανήλικες σε ξενοδοχεία της Αθήνας!

Η τιμή για τους πελάτες-βιαστές ανέρχονταν στα 200-400 ευρώ. Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί

More Articles Like This