Την φρεσκάδα και το άρωμα του ροκφόρ έφερε ο Κυριάκος στην ΝΔ

Αποθεώνει τον πρωθυπουργό ο Μιχάλης Τσιντσίνης

Must Read

Η παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος μιλώντας πάντα ως κορυφαίος συνταγματολόγος έθεσε τον πρωθυπουργό προ των πολιτικών του ευθυνών, προκάλεσε μία παγωμάρα και στα δύο «συστήματα» που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο σύστημα Σημίτη και το σύστημα Καρατζαφέρη.

Χαρακτηριστική η αφωνία των υποστηρικτών του Κυριάκου, που προφανώς δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν την τεκμηρίωση της πολιτικής ευθύνης, όπως έγινε από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την ομιλία του στο μαρτυρικό Κομμένο Άρτας.

Εντέλει, έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση απεδείχθη πως δεν εγκατέλειψαν όλοι τον Κυριάκο. Βρέθηκε ο Μιχάλης Τσιντσίνης για να αντιπαρατεθεί με τη νομική τεκμηρίωση Παυλόπουλου, θυμίζοντας τον Ερντογάν ο οποίος απευθυνόμενος τότε στον ΠτΔ εντός προεδρικού μεγάρου, του μίλησε για …«πολιτικό δίκαιο»! Με αποτέλεσμα να υποστεί τον τελευταίο δημόσιο διασυρμό του, αφού έκτοτε όλοι τον έχουν στα ώπα – ώπα και τα ντιριντάχτα.

Ο Τσιντσίνης λοιπόν έκανε λόγο περίπου για παρωχημένη προσέγγιση του Συντάγματος. Λες και το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι κομπινεζόν, για να γίνεται ντεμοντέ ανάλογα το πως βολεύει τον εκάστοτε μόδιστρο.

Το «πλεκτό» όμως του αρθρογράφου είχε συνέχεια, αφού στην «παρωχημένη» αυτή ερμηνεία του Συντάγματος, προέταξε τον «φρέσκο αέρα και άρωμα» που έφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Δημοκρατία! Αυτά διαβάζεις και σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό ο ιδρωμένος σβέρκος του Θάνου Πλεύρη, το άρωμα της κάλτσας του Άδωνι Γεωργιάδη έπειτα από αγώνα τένις και φυσικά η δροσερή ανάσα του Τάκη Θεοδωρικάκου έπειτα από τα λουκούλλεια γεύματα που διοργανώνει για το τζετ σετ της εκλογικής του περιφέρειας.

Άρωμα φρεσκάδας δηλαδή, τα φαντάσματα του Σημίτη και τα δημιουργήματα του Καρατζαφέρη!

Αν θυμηθούμε τι έγραφε η ίδια εφημερίδα που σήμερα δημοσιεύει τα άρθρα του Τσιντσίνη για την τριπλέτα του ΛΑΟΣ που σήμερα κατέχει υπουργικούς θώκους, θα κατανοήσουμε ότι το 1984 του Orwell, είναι το 2022 της Ελλάδας. Τα «ακροδεξιά αγκάθια» του ΛΑΟΣ, μεταμορφώθηκαν σε ανανεωτική αύρα του Κυριάκου! Τα άκρα που δεν συνεργαζόταν ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με την ουρά του αρχιερέα της διαφθοράς και καταστροφέα της Ελλάδας, έφεραν την φρεσκάδα στη ΝΔ. Τέτοια φρεσκάδα, ούτε σε κελάρι ωρίμανσης ροκφόρ.

Μετά από αυτή την αυτόκλητη υπεράσπιση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν πρέπει να απορούμε που το έλλειμμα επταμήνου έχει υπερβεί τα 6 δις ευρώ, αλλά παρουσιάζεται ως «μέγα επίτευγμα» στους ιθαγενείς…

Αρθρογράφοι σαν τον Μιχάλη Τσιντσίνη, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Είναι η μοναδική εξήγηση πλέον για τον μη αφανισμό της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This