Εντυπωσιασμένος ο Ζελένσκι από το έργο του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα

Δεν πίστευε πως μπορεί να έχει κάνει την Αθήνα να μοιάζει με το Κίεβο

Must Read

Συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Δήμαρχο Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, είχε την Παρασκευή 19 Αυγούστου ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Κίεβο, με αντιπροσωπεία Δημάρχων ευρωπαϊκών πόλεων.

Η συμφωνία – μνημόνιο με σκοπό την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας που υπεγράφη, παρουσία του Ουκρανού Προέδρου, από τον εκπρόσωπό του, προβλέπει συγκεκριμένο σχέδιο συνεργασίας για την κάλυψη όλων των αναγκών ανοικοδόμησης και  αποτελεί  πρωτοβουλία του δικτύου Eurocities, στο οποίο μετέχει και η Αθήνα.

Φυσικά, κατά την επίδειξη φωτογραφιών που είχε στα χέρια του ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με την σύγχρονη εικόνα των πρωτευουσών, ξεχώρισε το κέντρο της Αθήνας, όπου από την πλατεία Συντάγματος μέχρι την Ομόνοια, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Ρώτησε λοιπόν τους συμβούλους του, εάν ο Πούτιν βομβάρδισε ταυτόχρονα και την Αθήνα, ως αντίποινα για την στρατιωτική βοήθεια που έστειλε ο θείος του σημερινού δημάρχου στο τάγμα Αζόφ και σε άλλες ουκρανικές  οργανώσεις που μάχονται κατά της Ρωσίας.

Η απάντηση φυσικά ήταν αρνητική και αυτό προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Η χειραψία του μάλιστα με τον Κώστα Μπακογιάννη είχε και μία δόση ζήλιας, διότι ο δεύτερος κατάφερε να κάνει ίσωμα την Αθήνα, χωρίς να πέσει ούτε μία βόμβα. Αυτό σημαίνει έργα ανοικοδόμησης εκατομμυρίων, χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη, πέραν φυσικά αυτής των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This