Το επόμενο τατουάζ του Καρανικόλα και ο κακούργος υποψήφιος του Κυριάκου

Θερμό επεισόδιο στον ΑΝΤ1

Must Read

Ο Γιώργος Παπαδάκης μου αρέσει. Πάντα μου άρεσε. Θεωρώ μάλιστα ότι η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν η καταλληλότερη για να τον πλαισιώσει.

Σήμερα το πρωί όμως, ανοίγοντας την τηλεόραση, ένιωσα ότι δεν είχα ξυπνήσει. Ότι ζούσα ένα όνειρο. Ένα όνειρο που δεν ήθελα να τελειώσει.

Ονειρεύτηκα ότι ζω σε μία κανονική χώρα. Όπου η συντονισμένη, μαζική παράνοια δεν υπήρχε. Όπου πολιτικές μεταγραφές σαν του Καρανικόλα αντιμετωπίζονται ως φαρσοκωμωδία. Με τον Παπαδάκη και την Αναστασοπούλου να περιγράφουν το επόμενο και το μεθεπόμενο τατουάζ που θα χαράξει στο χέρι του: «Όχι ΚινΑλ, όχι Νέα Δημοκρατία».

Όπου ο δημοσιογράφος κάνει ανάλυση επάνω στα δημοσιεύματα των εφημερίδων και αποδομεί τύπους όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς, που μία κανονική χώρα δεν θα τους επέτρεπε να την εκπροσωπούν στην Ευρώπη.

Όπου οι δημοσιογράφοι δεν θα ανεχόντουσαν αποφάσεις όπως αυτή του Αρείου Πάγου για τα Funds.

Όπου οι δημοσιογράφοι θα υπενθυμίζουν ότι ο Κύρτσος είχε ήδη τις κακουργηματικές οφειλές στο Δημόσιο όταν ο Μητσοτάκης τον έχρισε υποψήφιο για την ευρωβουλή και πως είναι περίεργο να βγαίνουν τώρα στη δημοσιότητα, επειδή ασκεί κριτική στο Μητσοτάκη….

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This