«Νουρέγιεφ της πολιτικής» ο Κυριάκος, γλιστρά στις «συμπληγάδες» των δελφίνων

Όσο έχει δίπλα του τον Άδωνι, δεν φοβάται τίποτα

Must Read

Η πιο χρήσιμη επιλογή που έχει κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική του καριέρα, ήταν αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Κυριάκος διαπίστωσε από νωρίς το πόσο αδίστακτος και ασπόνδυλος είναι ο αντιπρόεδρος του, γι’ αυτό και στήριξε επάνω του ολόκληρη την επικοινωνιακή κατασκευή της σταδιοδρομίας του, τόσο ως αρχηγός του κόμματος όσο και ως πρωθυπουργός.

Η επιστράτευση του Αδώνιδος λοιπόν για να σφυροκοπήσει αλύπητα τον κύριο «δελφίνο», Νίκο Δένδια, αποδεικνύει το πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος. Ποιος άλλος θα είχε το σθένος να συγκρουστεί με τον πιθανότερο διάδοχο του Κυριάκου στην προεδρία της Ν.Δ. και ίσως στην πρωθυπουργία, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ανύπαρκτο», ενώ έφτασε στο σημείο να φορτώσει τις ευθύνες για την εγκληματική διαχείριση στην υπόθεση Turkagean στον… ΥΠΕΞ!

Με τη βοήθεια του Αδώνιδος λοιπόν ο Κυριάκος ξεγλιστρά σαν «Νουρέγιεφ της πολιτικής» από τις συμπληγάδες τον δελφίνων που θέλουν να τον συνθλίψουν.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Άδωνις δεν έχει κι άλλη επιλογή. Εάν φύγει ο Μητσοτάκης από την προεδρία, ο Υπουργός ανάπτυξης θα πεταχτεί από το κόμμα όπως η τρίχα από το γάλα.

Ο Άδωνις αγαπάει όλους τους προέδρους

Κορυφαίο στέλεχος όμως της παράταξης, παραθέτει μία τελείως διαφορετική οπτική: Ο Άδωνις με τις επιθέσεις του, ανεβάζει τις μετοχές του απέναντι στο Νίκο Δένδια, ώστε όταν έρθει η ώρα της διαδοχής, η στήριξη του στο νέο αρχηγό να θεωρηθεί πολύτιμη. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρει να εξασφαλίσει πάλι την αντιπροεδρία του κόμματος, αφού ως γνωστόν ο Άδωνις είναι διαχρονικά «προεδρικός», ανεξαρτήτως προέδρου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This