«Βουντού» στη Σοφία Ζαχαράκη κάνουν κάποιοι μέσα στο Μαξίμου

Κάποιοι την θέλουν για «βοηθό»

Must Read

Κάποιοι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν βλέπουν με καλό μάτι την «ανεξαρτησία» της Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία έχει ανοίξει για τα καλά τις φτερούγες της στην ανατολική Αττική.

Όπως όλα δείχνουν, η συμπαθέστατη υπουργός θα εκλεγεί σε αντίθεση με κάποιους άλλους συνυποψηφίους της, οι οποίοι μάλιστα μέχρι πρότινος την σνόμπαραν.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα περίεργα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκείται πίεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να πιέσει και ο ίδιος με τη σειρά του την Σοφία Ζαχαράκη να «εργαστεί» ως «βοηθός κυβερνητικού εκπροσώπου».

Πρόκειται φυσικά για ένα πραγματικό σαμποτάζ στον προεκλογικό αγώνα της Σοφίας, καθώς η ανατολική Αττική έχει μία ιδιαιτερότητα: Δεν αρκεί η αναγνωρισιμότητα ενός προσώπου για να εκλεγεί, αλλά θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επαφή και τριβή με τους πολίτες.

Εάν λοιπόν η Σοφία αποσυρθεί για να αναλάβει χρέη «γραμματέως» στο Μαξίμου, αυτό θα της στοιχίσει την εκλογή της.

Υπάρχουν πιθανές εξηγήσεις για αυτή την πίεση. Την προφανέστερή όλων όμως, αυτή του δακτύλου συνυποψηφίου στην ανατολική Αττική, δεν έχω καταφέρει να την τεκμηριώσω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This