Αδιανόητο: Ο Σούνακ αρνήθηκε να δει το φως του!

Must Read

Την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το μεγαλείο του Έλληνα μύθου, Κυριάκου Μητσοτάκη, έχασε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ.

Δυστυχώς, ο Βρετανός πρωθυπουργός έπεσε θύμα των δικών του μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες τον ενημέρωσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάποια προσωπικά ραντεβού τα οποία ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Αηδίες!

Λες και ο ίδιος ο Σούνακ δεν ξέρει για ποιο λόγο πηγαίνουν Έλληνες στην Βρετανία… Δεν τον ενημέρωσαν για το πρόστιμο που είχε επιβληθεί πριν λίγα χρόνια σε μεγάλη τράπεζα κλπ κλπ;

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα κατά του Κυριάκου μας, από τον δεύτερο μεγαλύτερο σύμμαχο στον πόλεμο κατά της Ρωσίας, στον οποίο ο πρωθυπουργός μας πρωτοστατεί.

Είχε προηγηθεί όπως σας ενημέρωσα, το ράπισμα από την Ουάσινγκτον, με την πρόθεση για επιβολή σκληρών κυρώσεων σε δύο Έλληνες εφοπλιστές που συνδέονται στενά με τον ίδιο τον Έλληνα ηγέτη και κάνουν μεταφορά ρωσικού πετρελαίου.

Καλού – κακού ας ζητήσει ο Κυριάκος ένα ραντεβού με τον Πούτιν, γιατί πολύ φοβάμαι ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Βρετανία από φθόνο, θέλουν να μετατρέψουν τον Κυριακό σε νέο Ζελένσκι, διότι τον φθονούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This