Μέχρι το Κουσάντασι ακούστηκαν οι κραυγές του Κυριάκου για τις επιστολές του Άδωνι!

Must Read

Ο Κυριάκος συνήθως δεν ασχολείται με τα πολιτικά εγκόσμια. Έχει άλλωστε εκατοντάδες άξιους συνεργάτες οι οποίοι διαχειρίζονται την πολιτική του επικοινωνία, την εικόνα του, ακόμα και την σκέψη του αναφορικά με τα εφήμερα, τα ασήμαντα.

Σήμερα όμως για πρώτη φορά, οι φτερούγες του αετού μας, έκλεισαν και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην φρικτή πραγματικότητα.

Αιτία, η αποκάλυψη των επιστολών του Ιησού τις οποίες πωλούσε ο αντιπρόεδρος του και υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης!

Η οργή των στενών συνεργατών του Κυριάκου οι οποίοι κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το επίμαχο βίντεο με τον Άδωνι να εισπράττει εικοσάρικα πουλώντας το βιβλίο με τις επιστολές, γρήγορα μεταφέρθηκε στον και στον συνήθως απαθή Κυριάκο.

Η πρώτη έκρηξη του πρωθυπουργού είχε αποδέκτη στενή συνεργάτιδα του: «Με βάλατε να κάνω ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία επάνω στις επιστολές του Ιησού, λέγοντας ότι όσοι τις πωλούν είναι πολιτικοί απατεώνες και τώρα με φέρνετε σε αυτή τη θέση, να απολογούμαι για τον Γεωργιάδη»!

«Μα που να το φανταστούμε πρόεδρε μας, δεν μας είπε κι αυτός τίποτα»! Ήταν η απάντηση της συνεργάτιδας…

Οι κραυγές οργής του Κυριάκου, ακούστηκαν σαν κρώξιμο οιωνού μέχρι το …Κουσάντασι.

Η αντίδραση του πάντως φαίνεται ότι θα έρθει μετά τις ευρωεκλογές και θα είναι κι αυτή, «χειρόγραφη»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η άγνοια δημιουργεί φανατικούς! Οι υπό εξέταση επιστολές (μια ήταν αν θυμάμαι) του Ιησού προς τον βασιλιά της Έδεσσας (Συρίας-Άνω Μεσοποταμίας) Άβγαρο Ε (ιστορικό πρόσωπο) είναι αντικείμενο της Χριστιανικής Παράδοσης που όμως δεν περιλαμβάνονται στα Κανονικά (επισήμως αναγνωρισμένα κείμενα) της Εκκλησίας. Κάτι σαν το Ευαγγέλιο του Ιούδα και του Ιακώβου (Υπάρχουν περίπου 50 έργα υποτιθέμενα “ευαγγέλια” της πρώιμης εκκλησίας).
    Συνεπώς ο κος Μητσοτάκης έχει αδιάβαστους συμβούλους που τον οδηγούν σε αφοριστικές δηλώσεις για ζητήματα που δεν είναι βεβαίως άξια λόγου αλλά δεν τα γνωρίζουν,

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This