Σκάνδαλο με αποκάλυψη και δεύτερου παιδεραστή στο CNN!

Οργή στην Αμερική - κατηγορούν το μεγάλο δίκτυο για συγκάλυψη

Must Read

Ένας πρώην (;) παραγωγός της δημοφιλούς εκπομπής του Τζέικ Τάπερ στο CNN ερευνάται για «σοβαρές κατηγορίες» για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, όπως ανέφερε το Fox News, επικαλούμενο την αστυνομία. Είναι το δεύτερο στέλεχος του CNN που αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες μέσα σε έναν μήνα.

Επίσημη δήλωση του αστυνομικού τμήματος της κομητείας Fairfax της Βιρτζίνια την Τετάρτη, την οποία επικαλέστηκε το Fox News, φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησε έρευνα για τον παραγωγό του CNN, Rick Saleeby, ο οποίος εργαζόταν ως παραγωγός στο «The Lead with Jake Tapper».

«Ενώ τελικά θα είμαστε διαφανείς σχετικά με τα ευρήματά μας, η προστασία του προσωπικού απορρήτου και της ασφάλειας των θυμάτων και των μαρτύρων καθώς και η διατήρηση της ακεραιότητας της ποινικής μας έρευνας είναι υψίστης σημασίας», Καταλήγει η ανακοίνωση των διωκτικών αρχών.

Η αποκάλυψη του νέου αυτού σκανδάλου έγινε από το εκπληκτικό Project Veritas, Το μέσο που αποκάλυψε και το σκάνδαλο με την Pfizer αναφορικά με τα εμβόλια. Η αποκάλυψη του αμερικανικού μέσου συμπεριέλαβε ηχογραφήσεις, κείμενα και φωτογραφίες που παρέχονται από μια «πρώην εργαζόμενη του σεξ» που ισχυρίζεται ότι είχε «συνεχή σχέση» με τον Saleeby για περισσότερα από 10 χρόνια.

Δείτε το βίντεο με δημοσιογράφο του project Veritas Να προσεγγίζει τον φερόμενο παιδεραστή την ώρα που φεύγει από την ανάκριση:

Αν και το πρακτορείο σημείωσε ότι δεν έχει αποδείξεις ότι διαπράχθηκε κακομεταχείριση, ο ιδρυτής του Project Veritas, James O’Keefe, είπε ότι οι πληροφορίες που έδωσε η «εργαζόμενη του σεξ», Janine Bonanni, ήταν αρκετά σοβαρές και θεώρησε «υποχρέωση του να αναλάβει δράση για την προστασία του παιδιά που συμμετείχαν». Αφού επικοινώνησε με την αστυνομία, η Veritas ανέφερε ότι οι συσκευές και οι σκληροί δίσκοι του Saleeby κατασχέθηκαν στο πλαίσιο έρευνας, ενώ το Fox αργότερα πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί πήραν «πολλά αντικείμενα από το σπίτι του υπόπτου στη Βιρτζίνια».

Ένας εκπρόσωπος του CNN είπε στο Fox ότι «το εν λόγω άτομο δεν εργάζεται πλέον για το CNN» και είχε παραιτηθεί μέσα στο μήνα Δεκέμβριο, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν είναι σαφές εάν η παραίτηση έγινε πριν ή μετά την αρχική έκθεση του Project Veritas στις 15 Δεκεμβρίου.

Η αναφερόμενη έρευνα έρχεται αφότου ένας άλλος υπάλληλος του CNN, ο βετεράνος παραγωγός Τζον Γκρίφιν, συνελήφθη από το FBI λίγες ημέρες πριν, με τρεις κατηγορίες για απόπειρα «δελεασμού ανηλίκων να συμμετάσχουν σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ισχυρίζεται ότι ο Γκρίφιν χρησιμοποίησε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να πείσει τους γονείς ανήλικων κοριτσιών «να του επιτρέψουν να εκπαιδεύσει τις κόρες τους να είναι σεξουαλικά υποτακτικές». Αντιμετωπίζει ελάχιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών για κάθε κατηγορία, εάν κριθεί ένοχος.

Το τσουνάμι πάντως των σκανδάλων παιδεραστίας συμπαρασύρει ολόκληρο το δίκτυο CNN στα μάτια της αμερικανικής κοινής γνώμης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This