Tο όνομα της Υβόννης στο τραπέζι για κριτής στο «GNTM: Boys and Girls»

Must Read

Και το όνομα της Υβόννης Μπόσνιακ έπεσε στο τραπέζι της παραγωγής του «GNTM: Boys and Girls», αλλά φαίνεται ότι βρίσκει… εμπόδια!

Οι ιθύνοντες του Star αναζητούν το νέο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πάνελ της κριτικής επιτροπής, αφού η τελευταία… άνοιξε πανιά για τον Alpha.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Αντώνη Ρέμου είναι άκαυτο πρόσωπο που σχετίζεται με τον χώρο της μόδας ως μοντέλο και σχεδιάστρια και όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day στον Alpha», θα μπορούσε να «δέσει» με όλους, αφού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους κριτές στην επιτροπή. «Είναι ένα άκαυτο πρόσωπο, πάρα πολύ λαμπερό και πάνω στο αντικείμενο που το ήθελαν. Πρόκειται για την Υβόννη Μπόσνιακ! Το όνομά της έπεσε στο τραπέζι της παραγωγής του «GNTM» για να αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Είναι ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, αν την ενδιαφέρει» αποκάλυψε η τηλεκριτικός, προσθέτοντας: «Εχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Σκουλό και τον Αγγελο Μπράτη. Με τη Βίκυ Καγιά έχουν κοινωνικές σχέσεις, συμπαθιούνται. Η πρόταση αυτή, όμως, δεν φαίνεται ότι προχωράει» συνέχισε.

Τα προσόντα

Την ίδια άποψη είχε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, υποστηρίζοντας πως το θέμα της Υβόννης Μπόσνιακ δεν θα «τρέξει», όχι γιατί εκείνη δεν διαθέτει τα προσόντα να σταθεί στην επιτροπή, αλλά διότι η παραγωγή προσανατολίζεται αλλού. «Δεν θα προχωρήσει γιατί η παραγωγή προσανατολίζεται στο να βρει άνδρα» αποκάλυψε η οικοδέσποινα του Alpha.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This