Σε πελάγη ευτυχίας η Κατερίνα Μουτσάτσου! Έγινε δεύτερη φορά μανούλα!

Must Read

Μητέρα ξανά έγινε η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γνωστή ηθοποιός, που ζει εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες και έχει ήδη έναν γιο, έφερε χθες στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του γάμου της με τον Τσαρλς Κόμο.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, καθώς ανάρτησε στο Ιnstagram την πρώτη φωτογραφία της με το νεογέννητο μωρό της.

Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο ή το βάρος του, η Κατερίνα Μουτσάτσου φωτογραφήθηκε με το βρέφος μέσα στο μαιευτήριο! «Είσαι εδώ» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της σε μορφή story.

Δύσκολη εγκυμοσύνη

Αρχικά η εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αναφέρει πως θεωρεί ότι πέρασε όλη η οικογένειά της κορωνοϊό, καθώς είχαν εμφανίσει τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της και ο γιος της υψηλό πυρετό.

«Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ… 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δύο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δύο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δεν μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε» είχε πει τότε η ηθοποιός, η οποία τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε επίσης: Σπυροπούλου, Ματσούκα και Τριγωνίδου φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεκίνησαν τις βουτιές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This