Σπυροπούλου, Ματσούκα και Τριγωνίδου φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεκίνησαν τις βουτιές!

Must Read

Καυτά κορίτσια της showbiz φοράνε τα μαγιό τους και αναστατώνουν τα πλήθη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Δήμητρα Ματσούκα και η Πωλίνα Τριγωνίδου έβαλαν τα αποκαλυπτικά μπικίνι τους και ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία στα ύψη.

Η «Queen Dina», παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της με τις πρόβες του «J2US», βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να δροσιστεί. Η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία κατάγεται από τη Ρόδο κι έχει δηλώσει πολλάκις ότι λατρεύει τη θάλασσα, εμφανίστηκε στη Βουλιαγμένη. Με λιγότερα κιλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση μαγνήτισε τα βλέμματα των λουομένων φορώντας ένα σέξι μαύρο μαγιό που τόνιζε τις πληθωρικές καμπύλες της.

Στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ν’ απολαμβάνει τη δροσιά της θάλασσας και η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αυτή την εποχή απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στα θέατρα λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση για την προστασία του κόσμου από την πανδημία.

Το sex symbol της υποκριτικής τέχνης, φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι με κορδόνια, «έδεσε κι έλυσε» στην πλαζ με το καλλίγραμμο κορμί της. Κι επειδή ως γνωστόν η ηθοποιός δεν αρέσκεται στο να την τραβούν τέτοιες φωτογραφίες, οι λήψεις έγιναν από μακριά κι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι: και η ίδια και οι φωτογράφοι και οι θεατές (των εικόνων).

Όσο για την extra hot αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη Πωλίνα Τριγωνίδου, έσκασε… μύτη στη Βάρκιζα και προκάλεσε «φουσκοθαλασσιές» στα παρευρισκόμενα αρσενικά. Με ένα λευκό και άκρως προκλητικό μπικίνι από τη δική της συλλογή που λάνσαρε πρόσφατα και την «ατελείωτη» κορμάρα της σε κοινή θέα, η σέξι Πωλίνα έκανε το μπάνιο της αλλά και τους άλλους να… ιδρώσουν, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και μερικές καυτές selfies στην ξαπλώστρα για τους… αναμμένους followers.

Δείτε επίσης: Στροφή στην καριέρα του έκανε ο Θάνος Τζάνης! Ανέλαβε το οικογενειακό ξενοδοχείο και τη φάρμα του στην Εύβοια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This