Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο αλλά και η βελτίωση της δουλειάς θα είναι οι προτεραιότητές σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δεν θέλατε. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε ένα καινούργιο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα, για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική, τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον. Θα προκληθούν γεγονότα, κάποια ευχάριστα και κάποια δυσάρεστα, αλλά όπως και να έχει θα σας βρουν σίγουρα απροετοίμαστους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που δεν θα ρίξουν το ηθικό ή την αυτοπεποίθησή σας ούτε στο ελάχιστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε εσείς είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά. Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας που θα κινείται στα ύψη να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας για να ανακαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το άλλο σας μισό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές φαίνονται καλές, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες στιγμές να μπερδευτεί η κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας φανούν χρήσιμα για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία. Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη. Στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, μη διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δεν θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Υστερα από πάρα πολύ καιρό, θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική σας ζωή και θα βοηθηθείτε να καλλιεργήσετε την ποιότητα στις σχέσεις σας. Οι προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν για να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και το μεγαλύτερο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις. Δεν θα ήταν κακό να διατηρήσετε γενικώς χαμηλούς τόνους για να περιορίσετε την αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις και στον οικογενειακό σας χώρο. Δουλέψτε ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος και να προχωρήσετε σε μια εποικοδομητική αναδιάρθρωση των σχέσεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση. Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως, θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας, που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν θερμά σε κάθε σας βήμα. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζατε. Στον επικοινωνιακό σας τομέα θα είστε πιο κοινωνικοί, αλλά αν θελήσετε να εξομολογηθείτε μερικά πράγματα που σας βαραίνουν, τότε προσέξτε σε ποιον θα ανοιχτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεωμένοι ψυχικά, θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα, που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που ψάχνετε. Οσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινής πορείας σας. Η εξωτερική σας εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν είστε στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζεται στην όψη σας. Οπότε, το μεγαλύτερό σας μέλημα θα είναι η εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει έναν δρόμο πιο ευέλικτο και καινούργιες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να συσφίξετε τους δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε μόνο να μην καταναλώσετε όλο τον χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, γιατί έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να επικεντρωθείτε στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας. Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία ιδιαίτερα σε ό,τι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια, που η εξέλιξή τους θα κρίνει τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό ανάμεσά σας για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας. Εάν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Ακόμα και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε. Το καθαρό μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερός σας σύμμαχος και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά. Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε τον θαυμασμό κάποιων προσώπων. Οι επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα και ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που ζητάτε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This