3-7-2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ο χρόνος σάς το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανόν να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο.

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσουν η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Σημαντικό ρόλο θα παίξει πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες επαφές και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ώστε να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, αφού τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις απόψεις σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας και δημιουργήσετε άσχημο κλίμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Δημιουργήστε καινούργιες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ