Στον Σταύρο Βαρθαλίτη το έπαθλο του Master Chef 4 (video)

Must Read

Το reality μαγειρικής «Master Chef» το βράδυ της Τετάρτης, έφθασε αισίως στο τέλος του. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο μεγάλος τελικός, ήταν λίγο διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει. Λόγω της πανδημίας του κορωνϊού, δεν υπήρχαν καλεσμένοι, η χαρά όμως παρέμεινε η ίδια!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης;

Το αγόρι από τα δυτικά προάστια, και συγκεκριμένα από τα Άνω Λιώσια, κατάγεται από τη Σύρο. Είναι 24 ετών αλλά από τα 15 του χρόνια ήξερε τι ήθελε να ακολουθήσει. Η μεγάλη του αγάπη φυσικά ήταν η μαγειρική.

Ο σκοπός του για να μπει σε αυτή τη δοκιμασία ήταν να αποκτήσει την «μαγειρική ωριμότητα», όπως λέει και ο ίδιος, καθώς διέθετε την «μαγειρική τρέλα»

Στην οντισιόν που πέρασε, βέβαια, για να ενταχθεί στο παιχνίδι, δεν έκανε τόσο καλή εντύπωση στους κριτές με την εμφάνισή του.

Μεγάλος τελικός

Μέσα από την πορεία αυτούς του 5 μήνες στο παιχνίδι και τις συνεχείς δοκιμασίες, κατάφερε να αντεπεξέλθει και να πείσει τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και μάλιστα να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής και να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο 50,000 ευρώ.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο τελευταίος διαγωνιζόμενος με τον Σταυρής Γεωργίου που είχαν να διεκδικήσουν τον τίτλο Master Chef για το «Master Chef 4». Μόνο ένας όμως ήταν αυτός που θα τα κατάφερνε.

Για να επιτευχθεί αυτό θα έπρεπε οι δυο τους να αντιγράψουν πιστά 4 πολύ δύσκολα πιάτα και φυσικά να βαθμολογηθούν από τους κριτές.

Τα πιάτα αυτά ήταν

1.Deep fried Kappa Maki με μαγιονέζα spiracha και σάλτσα βασιλικού

2.Macaron.

3. Μπακαλιάρος με κρέμα βασιλικού, tempura σταμναγκάθι και ρομανέσκο.

4. After dinner breakfast.

Δοκιμάζοντας τα πιάτα οι κριτές, ανέδειξαν νικητή τον Σταύρο Βαρθαλίτη με τη διαφορά των 11 μονάδων από τον συναγωνιζόμενό του, Σταύρο Γεωργίου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 24/30

Σταύρος Γεωργίου: 21/30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 30/30

Σταύρος Γεωργίου: 22/30

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σταύρος Βαρθαλίτης: 54/60

Σταύρος Γεωργίου: 43/60

https://www.youtube.com/watch?v=Q9fPYbMAsF8&feature=emb_logo

Η χαρά του ήταν μεγάλη, όπως είναι λογικό κι ακόμη μεγαλύτερη αφού κατάφερε να κερδίσει το απόλυτο 30άρι.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο Star μοίρασε τη χαρά του λέγοντας:

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου για το τι θα γίνει σήμερα. Τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο. Είχε ένα πολύ ωραίο τέλος αυτό το ταξίδι με τον καλύτερο παρτενέρ που θα μπορούσα να έχω. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος! Απλά τώρα θέλω να δουλέψω δίχως αύριο για να δείξω στον κόσμο ότι το αξίζω και την αγάπη του επίσης.»

«Κατά βάθος πίστευα ότι έχω κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στον τελικό και στις δύο δοκιμασίες αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο μέσα στο παιχνίδι.»

«30αρι ίσον τρία δεκάρια… Δεν το περίμενα για κανένα λόγο. Ήξερα ότι έχω κάνει μια καλή προσπάθεια στις αντιγραφές… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!»

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This