H Τατιάνα Στεφανίδου απαντά για την «πειραγμένη» φωτογραφία με τα δίμετρα πόδια 

Must Read

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τον Σκάι. Η έως τώρα σιδηρά κυρία του Σαββαροκύριακου, τραβάει πάνω της σε κάθε της βήμα τα φώτα της δημοσιότητας ενώ οι αναρτήσεις που κάνει συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram με 389.000 ακόλουθους, γίνονται συχνά viral.

Πριν λίγες ημέρες, η Τατιάνα δημοσίευσε στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στην Κεφαλλονιά όπου ποζάρει ανέμελη ντυμένη με chic καλοκαιρινό outfit. Σε επόμενη φωτογραφία, ποζάρει ξαπλωμένη στο σκάφος φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό. Η φωτογραφία είναι ξεκάθαρα τραβηγμένη από γωνία όπου κάνει τα λεπτά μακριά πόδια της, να μοιάζουν κάπως εξωπραγματικά.

Πολλοί έκαναν λόγο για photoshop και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου. τα σχόλια στην ανάρτηση έπεσαν βροχή, κι έτσι η παρουσίαστρια αναγκάστηκε να απαντήσει διακριτικά. 

«Με αγάπη σου λέω άλλαξε φίλτρο γιατί τόσο μακριά πόδια δεν έχεις. Σκλεναρίκοβα δεν είσαι!!!» ανέφερε το κακεντρεχές σχόλιο.

Η απάντηση της Τατιάνας βέβαια ήταν η αναμενόμενη αφού πλέον, με την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων, οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι διαφορετικές «γωνίες», δίνουν διαφορετικές φωτογραφίες: «Πράγματι δεν είναι τα πόδια μου τόσο μακριά. Δεν είναι φίλτρο. Είναι η γωνία που η κόρη μου τράβηξε τη φωτογραφία. Καλησπέρα», έγραψε η Τατιάνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This