H Κατερίνα Στικούδη γδύθηκε στην ντουζιέρα της για να διαφημίσει σαμπουάν 

Must Read

Μετά το πρωτότυπο promo του δήθεν καβγά της με την Ελευθερία Ελευθερίου που έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης της συνεργασίας τους, η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει τις ακάθεκτη να ταράζει τους ακόλουθούς της στο Instagram. 

Προικισμένη με εντυπωσιακές καμπύλες τις οποίες «τονώνει» με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή, η Κατερίνα διατηρεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Στο πλαίσιο των συνεργασιών με της με διάφορες εταιρίες για διαφημιστικές καμπάνιες, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ποζάρει ολόγυμνη με βρεγμένα μαλλιά.

Σε πρώτο πλάνο φυσικά και το σαμπουάν για χάρη του οποίου «βγήκε» έξω από τα ρούχα της προκειμένου να πείσει τους ακόλουθούς της να αγοράσουν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This