Η τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα περιμένει το πρώτο της παιδί της με τον Δημήτρη Πλατανιά

Must Read

Ο «πελαργός» έρχεται στο σπιτικό της Κρυσταλλίας Ρήγα και του άντρα της Δημήτρη Πλατανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η όμορφη τραγουδίστρια, που εδώ και λίγες ημέρες δοκιμάζεται και στον ρόλο της παρουσιάστριας, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του γάμου της με τον σκηνοθέτη.

Το ζευγάρι είναι πάνω από δέκα χρόνια μαζί και επισημοποίησε τη σχέση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, περίπου έναν χρόνο πριν, στην ειδυλλιακή Αίγινα, πραγματοποιώντας έναν γάμο όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί, με όλους τους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του κι ένα ξέφρενο πάρτι μετά το μυστήριο.

Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η πρόταση γάμου του Δημήτρη στη σύντροφό του, την ημέρα των γενεθλίων της, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Ρώμη.

Η τραγουδίστρια τότε, πολύ ευτυχισμένη, είχε ανεβάσει κοινή φωτογραφία τους στα social media μπροστά στη Φοντάνα ντι Τρέβι, δείχνοντας διακριτικά το μονόπετρο της και γράφοντας πως επρόκειτο για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής της. Τη χαρμόσυνη είδηση μετέδωσε το protothema.gr κι έκανε γοργά τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, τόσο η Κρυσταλλία Ρήγα όσο και ο σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα διακριτικοί και μέχρι στιγμής δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι’ αυτό. Να θυμίσουμε ότι η Κρυσταλλία φέτος συμπαρουσιάζει την εκπομπή «The Booth» στο Open μαζί με τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Σοφία Κουρτίδου.

Δείτε επίσης: Η Μαντόνα έφαγε «Μπαν» σε ψευδή ανάρτηση της στο Instagram για τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This