Πέμπτη 17/6/2021

Big Brother: Συγκίνησε η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά από 20 χρόνια απουσίας (video)

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια αποχής από την τηλεόραση αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο γυαλί και καθήλωσε τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα του Big Brother.

Φανερά αδυνατισμένος και συγκινημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με έναν μακροσκελή και συναισθηματικά βαρύ πρόλογο, μίλησε για τα δραματικά γεγονότα που τον ταλαιπώρησαν αυτά τα χρόνια αλλά και την απώλεια του αδερφού του Θάνου που τον βύθισε στην θλίψη. «Συνειρμικά εγώ όλα αυτά τα χρόνια, όταν έλεγα big brother δεν εννοούσα καμία εκπομπή, εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδερφό» σχολίασε για το τραγούδι της εκπομπής το οποίο έγραψε ο ίδιος και τραγούδησε για να το αφιερώσει στον Θάνο Μικρούτσικο.

Ακολουθώντας μια νέα εκδοχή του Μεγάλου Αδερφού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συμπληρωματικό ρόλο από αυτόν του παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη, θα μπαίνει στο σπίτι, και θα συμμετέχει και στα live του σκληρού και αμφιλεγόμενου ριάλιτι.

Το πρώτο Big Brother προβλήθηκε στην χώρα μας το 2000 και η εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου αποτέλεσε ένα κεφάλαιο από μόνη της. Είκοσι χρόνια μετά, ο Μικρούτσικος επέστρεψε μιλώντας με την καρδιά του. Στο τέλος της εκπομπής, μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε τη χαρακτηριστική του ατάκα «φιλιούνται, αγκαλιάζονται!»…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ