«Ησαΐας» και babybloom σε πείσμα του ιού για την ελληνική showbiz

Must Read

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και τα αυστηρά, πλην όμως αναγκαία μέτρα που παίρνει η Πολιτεία να δημιουργούν πρακτικές δυσκολίες σε πολύ κόσμο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τα χαρμόσυνα γεγονότα, έστω και με προφυλάξεις!

Απόδειξη; Το τριήμερο που πέρασε και στέφανα αλλάχτηκαν και βουτιές στην κολυμπήθρα έγιναν, αφού είχε γάμο και βαφτίσια στην εγχώρια showbiz.

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Ναταλία Δήμου, η Ευγενία τού «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται εντός του κτήματος Μπραϊμνιώτη, στο Κορωπί, παντρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός Ναταλία Δήμου, η οποία ξεχώρισε με τον ρόλο της Ευγενίας στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Το απόγευμα της Παρασκευής η ίδια και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Φούκης ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με κουμπάρους την Ευαγγελία Βλαχοπάνου και τον Παναγιώτη Βιτάλη.

Το ζευγάρι -όπως και πολλά ακόμη- είχε προγραμματίσει να παντρευτεί νωρίτερα, ωστόσο η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδιά του. Απαστράπτουσα μέσα στο μεταξωτό νυφικό της με το μακρύ πέπλο, η Ναταλία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα φτάνοντας στον χώρο της τελετής, όπου την περίμεναν ο πατέρας και ο αδελφός της για να την παραδώσουν στον γαμπρό.

Ο τελευταίος, πολύ κομψός μέσα στο κοστούμι του, δεν έδειχνε καθόλου αγχωμένος, καθώς την περίμενε μαζί με τους κουμπάρους τους. Με το που την είδε, βέβαια, έλαμψε από ευτυχία το πρόσωπό του. Μετά το μυστήριο ακολούθησε wedding party στον χώρο του κτήματος με λιγοστούς καλεσμένους, κυρίως συγγενείς και κάποιους στενούς φίλους.

Μεταξύ αυτών ήταν ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς και ο τραγουδιστής και χορευτής Ιάσονας Μανδηλάς.

Η παρουσιάστρια Μαρία Αραμπατζή βάφτισε τον  γιο της με νονά την υφυπουργό αδερφή της.

Μία ημέρα μετά, το Σάββατο, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή και ο σύζυγός της Ανδρέας Μήτσαινας βάφτισαν τον γιο τους Χαράλαμπο-Αθανάσιο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει το μυστήριο για τον περασμένο Μάιο, αλλά το ανέβαλαν τελικά για προχθές.

Χρέη νονάς εκτέλεσε η αδελφή της Μαρίας και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, ενώ μεταξύ των καλεσμένων, που δεν ήταν πολλοί λόγω των μέτρων προστασίας για τη νόσο Covid-19, διακρίναμε την πρώην παρουσιάστρια Βάσια Λόη με τον σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, σε μια από τις πολύ σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους. Εκεί ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μάσκα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This