Ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τη Τζένη Μπαλατσινού

Must Read

Η είδηση ότι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνουν γονείς, προκάλεσε έκπληξη στο κοινό αλλά και στο στενό φιλικό τους περιβάλλον, αφού ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι ήθελε πολύ ένα παιδί. 

Η Τζένη Μπαλατσινού που έχει 3 παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, θα γίνει μητέρα ξανά στα 49 της, χάρη του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια που πέρασε πολλές δοκιμασίες.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από την πρόταση που της έκανε ο υπουργός Υγείας, τον Ιούνιο του 2019 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον λόφο του Λυκαβηττού, με λίγους καλεσμένους σε μια απλή τελετή.

Μετά από 19 μήνες μήνες, ο Βασίλης Κικίλιας με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο: «Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη». Λίγα λεπτά μετά η Τζένη Μπαλατσινού έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, με λεζάντα: «Αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Κικίλιας junior

Η Τζένη Μπαλατσινού που βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, θα φέρει στον κόσμο τον Κικίλια junior αφού όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υπουργός Υγείας, έχουν ήδη δει το φύλο του μωρού και είναι αγοράκι. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This