Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει την παραγωγή του Big Brother για bullying

Must Read

«Κεραυνοί» από τη Μαρία Αλεξάνδρου για το «Big Brother». Η σέξι showwoman, η οποία είχε κάνει γνωστό πριν από αρκετούς μήνες ότι δήλωσε συμμετοχή στο reality του Σκάι, καταγγέλλει τώρα μέσω της «Espresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη, την παραγωγή του παιχνιδιού για bullying και σεξιστική συμπεριφορά.

Παράλληλα μας αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε σχέση με έναν από τους πλέον εκκεντρικούς παίκτες του «Big Brother» της νέας εποχής, το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος δήλωσε εξαρχής πως θέλει να κάνει τον χαμό στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Ήταν στα τέλη Ιανουαρίου, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε μέσα από το facebook πως η Μαρία Αλεξάνδρου θα πάρει μέρος στο νέο «Big Brother», που ετοιμαζόταν τότε. Η ανακοίνωση είχε γίνει κατά τη διάρκεια εξόδου της showwoman με τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνη δεν είχε πει κάτι σχετικό. Σήμερα, όμως, η ίδια ισχυρίζεται έξαλλη ότι της έγινε bullying όταν πέρασε από κάστινγκ, με ερωτήσεις για τα προσωπικά της που την προσέβαλαν.

«Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή του “Big Brother” ότι ήθελαν να περάσω από κάστινγκ. Πήγα, λοιπόν, κι έδωσα συνέντευξη, αλλά από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της παραγωγής με τους οποίους μίλησα μου έκαναν bullying και με προσέβαλαν» αναφέρει η Μαρία Αλεξάνδρου στην «Espresso» και συνεχίζει: «Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθια μου. Ακόμη με ειρωνεύτηκαν για το ντύσιμό μου, ρωτώντας με αν έτσι θα κυκλοφορώ και μέσα στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ταίριαζαν για το “GNTM” περισσότερο και όχι για ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε παίκτη».

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όπως ισχυρίζεται η showwoman, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, τα… βρόντηξε και έφυγε την ώρα της συνέντευξης. «Οι άνθρωποι που έκαναν το κάστινγκ είχαν απέναντί μου ύφος χιλίων καρδιναλίων. Δεν το άντεξα όλο αυτό και σηκώθηκα και έφυγα» μας αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκαλύπτει την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη, παίκτη που μπήκε στο «Big Brother» τελευταία στιγμή.

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογείται η Μαρία.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This