Η Χάγιεκ στην Πάρο μεράκλωσε με «Ζορμπά» και το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» (video)

Must Read

Τι σημαίνει γλέντι αλά ελληνικά έμαθε η Σάλμα Χάγιεκ στην Πάρο, όπου παραθερίζει το τελευταίο διάστημα μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της Φρανσουά Ανρί Πινό.

Η σταρ από το Μεξικό χόρεψε συρτάκι και έσπασε πιάτα, περιγράφοντας στη συνέχεια την εμπειρία της στους περισσότερους από 15.000.000 followers της στο Instagram. «Ξεκίνησα το βράδυ ανανεωμένη, περιμένοντας υπομονετικά το γεύμα μου. Έξι ώρες αργότερα έσπαγα πιάτα, όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα» έγραψε η διεθνούς φήμης ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου φαίνεται σε ένα τραπέζι, και δύο βίντεο από το ελληνικό γλέντι της. Στο πρώτο εμφανίζεται να χορεύει συρτάκι υπό τους ήχους του «Χορού του Ζορμπά», ενώ στο δεύτερο να σπάει πιάτα, καθώς ακούγεται το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Η Σάλμα Χάγιεκ έδωσε για πρώτη φορά το στίγμα της στην Πάρο στις 19 Αυγούστου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον άντρα της την ώρα που αντάλλασσαν ένα φιλί φορώντας τις μάσκες τους. Σε επόμενα posts την είδαμε να ποζάρει, πάλι με μάσκα, δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό που συναπάντησε κάπου στο ελληνικό νησί, ενώ σε μία τρίτη εικόνα της από τον κυκλαδίτικο προορισμό ποζάρει στον φακό πίνοντας έναν ελληνικό καφέ φορώντας το μαγιό της.

Την περασμένη Κυριακή, τέλος, κοινοποίησε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χορεύει σάλσα καθιστή, φορώντας μάσκα, σε ένα λεωφορείο. «Roadtrip στην Ελλάδα, ακούγοντας Σέλια Κρουζ» έγραψε.

Πηγή: Εspresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This