Βασίλης Κικίλιας: «Τον Δεκέμβρη περιμένουμε το μωρό» (video)

Must Read

Ένας μεγάλος έρωτας είχε ανθίσει για τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και το πρώην μοντέλο, Τζένη Μπαλατσινού, ο οποίος τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε η σχέση τους.

Ο Υπουργός υγείας σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, τον Ιούλιο του 2019, είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τον έρωτα που τρέφει προς το πρόσωπο της Τζένης Μπαλατσινού, για τον χωρισμό τους αλλά και για το πως ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που είχαν ως ζευγάρι και έγινε η πρόταση γάμου.

«Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ.

Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα.

Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα “λοιπόν, θα παντρευτούμε;”…»

Από την άλλη η Τζένη Μπαλατσινού, τον Ιούνιο του 2019, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, δεν απέκλεισε το γεγονός να γίνει κάποια στιγμή μητέρα στο παιδί του κ. Βασίλη Κικίλια.

«Ό,τι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει.

Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει.

Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον επικείμενο γάμο τους η ευτυχία τους απογειώνεται με την είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μωρό που περιμένει.

Ο ίδιος ανέφερε: «Θα γίνω μπαμπάς, πρώτα ο Θεός» και συνέχισε λέγοντας: «Θα είναι αγόρι, είναι ευλογία από τον Θεό. Νομίζω στο τέλος του έτους, τον Δεκέμβρη περιμένουμε το μωρό» πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This