Η Αλίκη Κατσαβού είπε «ναι» στα «Διλήμματα» – Ανήκει πλέον στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου

Must Read

Το είχαμε γράψει μέρες τώρα, ωστόσο χθες ήρθε και η επιβεβαίωση διά στόματος της ίδιας της Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά και μητέρα του μονάκριβου γιου του αξέχαστου ηθοποιού, του Φοίβου, έκανε γνωστό πως είναι πλέον μέλος της ομάδας των ηθοποιών που παίζουν στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ηθοποιός φαίνεται πως σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση που δέχτηκε, και απάντησε θετικά. Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει ήδη, μια και η εκπομπή «Ευτυχείτε» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία από ένα break του γυρίσματος, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με συναδέλφους της, η Αλίκη Κατσαβού ανακοίνωσε τη συμμετοχή της. «Με αξιόλογους συναδέλφους, και με χαμόγελο και αισιοδοξία για τη συμμετοχή μου στα #διλήμματα, την επιτυχημένη ενότητα στη εκπομπή “Ευτυχείτε” που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στο Open. Πρεμιέρα 14 Σεπτεμβρίου» έγραψε.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είδαμε, ωστόσο, και τον Φοίβο Βουτσά και πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο μικρός θα συμμετέχει επίσης στα «Διλήμματα». Η μητέρα του μιλώντας χθες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Όχι, όχι, ο Κώστας δεν θα το ήθελε αυτό, ούτε εγώ. Είναι λεπτές οι ισορροπίες, δείχνει να είναι ένα παιδί συγκροτημένο και θέλω να παραμείνει έτσι, παρότι είναι ένα παιδί επώνυμων γονιών και το όνομα του Κώστα είναι βαρύ…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This