H Ιωάννα Τούνη για το ροζ βίντεο: «Η γυναίκα στιγματίζεται ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας» (video)

Must Read

Πρεμιέρα έκανε χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την εκπομπή του «The 2night show» με εκλεκτούς καλεσμένους.

Μία από αυτές ήταν η γνωστή influencer Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Τούνη, η οποία αναφέρθηκε σε ένα θέμα που απασχόλησε πολύ τα μίντια. Ο λόγος για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα 3 χρόνια τώρα. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη δεν γνωρίζω τι θα κάνει».

«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο» τόνισε χαρακτηριστικά η Ιωάννα και πρόσθεσε λέγοντας:

«Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας».

H ιστορία αυτή την έχει στιγματίσει, καθώς λόγω αυτού του περιστατικού έχασε τον τότε σύντροφό της. Με πικρία ανέφερε πως δεν την στήριξε.

«Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για εκείνον οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This