Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε για την κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο (video)

Must Read

Οι τηλεθεατές που παρακολουθούν Big Brother έχουν παρατηρήσει αρκετές φορές και ειδικά στο τελευταίο live επεισόδιο ότι ο Χάρης Βαρθακούρης, συχνά διακόπτει τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν ξεκινά να αναλύει κάποια ιστορία. Εκείνος με τη σειρά του είναι φανερό ότι εκνευρίζεται, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απαντάει με καυστικό ύφος που δείχνει την ενόχλησή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο νυν παρουσιαστής του Big Brother, υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται καμία κόντρα και ότι η ασυνεννοησία προκύπτει από το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέλεξε να μην φοράει ακουστικό που του επιτρέπει την επικοινωνία με το κοντρόλ:

«Απορώ όταν διαβάζω για μια υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που δεν υφίσταται. Γενικώς το διασκεδάζουμε, στην ουσία τρολάρουμε τις ανύπαρκτες ειδήσεις, ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και ότι θέλουμε διαιτητή το κανάλι… Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο μεταξύ μας. Το ότι δεν φοράει ακουστικό είναι δική του απόφαση. Θα ήθελα να φοράει ακουστικό ώστε να μη χρειάζεται να τον διακόπτω επειδή μου λένε. Συνήθως τον διακόπτω την πέμπτη φορά που μου το λένε και είναι δύο οι λόγοι. Πρώτον, αυτά που λέει με ενδιαφέρουν και από την άλλη υπάρχει κι ένας σεβασμός» απάντησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ωστόσο, πολλά είναι τα σενάρια που μπορεί να επιδιώκουν μια φαινομενική κόντρα η οποία θα τραβήξει την προσοχή του κοινού και εκτός σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This