Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωριμότητα σάς βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλίδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Φερθείτε έξυπνα, προσαρμοστείτε και δεχτείτε τις εξελίξεις όπως έρχονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ: Απ’ ό,τι φαίνεται θα διανύσετε τον μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε οτιδήποτε είναι σίγουρο και έχει μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Αν θέλετε να κάνετε φίλους φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε γι’ άλλη μια φορά τις αξίες που θέτετε. Υστερα, με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Αδιαφορήστε αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας και μην εκνευρίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούργια σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν να το ζητήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Μην εκδηλωθείτε άμεσα αν κατά την έξοδό σας ένα άτομο σας εντυπωσιάσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This