Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου λείπει η αγκαλιά του αδερφού μου» (video)

Must Read

Μετά το live της Παρασκευής και την αποχώρηση της Ράνιας Καραγιάννη από το σπίτι του Big Brother, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στα backstage, όπου μίλησε για όλα όσα είδαμε εκείνη την ημέρα στo live.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απολογία του προς την Άννα Μαρία, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος, δεν είχε καμία πρόθεση να την προσβάλλει.

«Μου είπαν μετά ότι το είπα αυτό και ο τρόπος που εκφράστηκα ήταν ατυχής διότι η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή. Μπερδεύεται η γλώσσα. Δεν είναι αυτό ο τρόπος μου και οι σκέψεις μου για τη συγκεκριμένη γυναίκα».

Επίσης αναφέρθηκε και στις στρατηγικές των παικτών. Ο γνωστός παρουσιαστής θεωρεί πως υπάρχουν στρατηγικές και λόγω του εγκλεισμού υπάρχουν και έντονες συγκρούσεις, ωστόσο έκανε λόγο και για τους παίκτες που παίζουν στρατηγικά λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν το παιχνίδι γιατί ο κόσμος που τους παρακολουθεί μπορεί να τους καταλάβει.

Με αφορμή την ερώτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Θέμη σχετικά με ποια αγκαλιά του λείπει περισσότερο, στην ίδια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο ίδιος και όντας συγκινημένος απάντησε αφοπλιστικά ότι «Μου λείπει η αγκαλιά του αδερφού μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This