Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου λείπει η αγκαλιά του αδερφού μου» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά το live της Παρασκευής και την αποχώρηση της Ράνιας Καραγιάννη από το σπίτι του Big Brother, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στα backstage, όπου μίλησε για όλα όσα είδαμε εκείνη την ημέρα στo live.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απολογία του προς την Άννα Μαρία, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο ίδιος, δεν είχε καμία πρόθεση να την προσβάλλει.

«Μου είπαν μετά ότι το είπα αυτό και ο τρόπος που εκφράστηκα ήταν ατυχής διότι η πρόθεσή μου δεν ήταν αυτή. Μπερδεύεται η γλώσσα. Δεν είναι αυτό ο τρόπος μου και οι σκέψεις μου για τη συγκεκριμένη γυναίκα».

Επίσης αναφέρθηκε και στις στρατηγικές των παικτών. Ο γνωστός παρουσιαστής θεωρεί πως υπάρχουν στρατηγικές και λόγω του εγκλεισμού υπάρχουν και έντονες συγκρούσεις, ωστόσο έκανε λόγο και για τους παίκτες που παίζουν στρατηγικά λέγοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν το παιχνίδι γιατί ο κόσμος που τους παρακολουθεί μπορεί να τους καταλάβει.

Με αφορμή την ερώτηση που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Θέμη σχετικά με ποια αγκαλιά του λείπει περισσότερο, στην ίδια ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει και ο ίδιος και όντας συγκινημένος απάντησε αφοπλιστικά ότι «Μου λείπει η αγκαλιά του αδερφού μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ