Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

«Το ποσό που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη για να παρουσιάσει εκπομπή ήταν εξωπραγματικό» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Βάσω Λασκαράκη είχε δεχτεί πρόταση από τον Alpha να παρουσιάσει μία εκπομπή και μάλιστα αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε αυτή την πρόταση που της έγινε αλλά και για τον λόγο που δεν συμφωνήθηκε τελικά.

«Σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη. Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού. Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε»

Ωστόσο οι πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, από την εκπομπή «Ηαppy Day» λένε πως η ίδια έφθασε πολύ κοντά στο να παρουσιάσει εκπομπή, αφού μίλησε με δύο κανάλια για σχεδόν ίδιο πρότζεκτ, αλλά ζήτησε για αμοιβή ένα εξωπραγματικό ποσό γεγονός που δυσαρέστησε τους ιθύνοντες των καναλιών.

«Έφτασε κοντά με δύο κανάλια για δύο σχεδόν ίδια τηλεοπτικά πρότζεκτ. Τα χρήματα που ζήτησε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πάρα μα πάρα πολλά! Η αμοιβή της ήταν ένα ποσό που τι να πω τώρα, δεν ξέρω… εξωπραγματικό! Δεν το ήθελε στην παραγωγή της εκπομπής, το ήθελε για τον εαυτό της.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ