Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για το διαζύγιο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο: «Αυτά είναι συκοφαντίες» (video)

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», χώρισε μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου με τον πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Φήμες θέλουν να έχει διώξει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  από το πολυτελές σπίτι τους, η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως παίρνουν απλά το χρόνο τους μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Σύμφωνα με τη μίνι συνέντευξη που έδωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό», ενώ η ίδια δεν ήθελε να επεκταθεί στο συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα διαζυγίου απλά για λίγο χρονικό διάστημα βρίσκονται χωριστά.

«Δεν έχουμε μιλήσει για διαζύγιο, έχουμε κάνει απλά ένα διάλειμμα. Γενικά δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Ακόμη και στον γάμο μου μπορεί να είχα μοιραστεί κάποιες εικόνες και ποστ, αλλά πολλά πράγματα δεν τα ήξερε ο κόσμος. Όποτε προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ και να μην πω τίποτα. Είναι κάτι πιο προσωπικό. Είμαστε πολύ καλά, επικοινωνούμε. Αυτό μετράει. Έχει τοποθετηθεί ήδη ο Αριστομένης. Δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επικοινωνία. Αυτά είναι συκοφαντίες απλά. Δεν υπάρχει λόγος να λέγοντα τέτοια πράγματα, γιατί είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, δεν είμαστε απλά σε σχέση. Είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε πει ότι δεν είναι τίποτα οριστικό. Είναι όλα στον αέρα. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This