Τετάρτη 16/6/2021

Ο Mike αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο: «Γεννήθηκα δεύτερη φορά»

Ο ράπερ Mike με αφορμή τα γενέθλιά του, μίλησε ανοιχτά για την μάχη του με τον καρκίνο σε μια συγκινητική ανάρτηση. 

Ο νεαρός τραγουδιστής και στιχουργός που έχει στο ενεργητικό του μεγάλες προσωπικές επιτυχίες και κορυφαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, η Ελένη Φουρέιρα και η Demy, έκανε δημόσια εξομολόγηση μέσα από τον λογαριασμό του στον Instagram.

«Σιγά μην φοβηθώ»

Ο Mike που αισθάνεται ότι γεννήθηκε για δεύτερη φορά μετά από αυτό το μάθημα ζωής, έμαθε να παλεύει και αυτό προτρέπει και όλους όσους δίνουν την δικής τους μάχη. Μάλιστα, λόγω της ημέρας των γενεθλίων του που συνέπεσε με τις αποφάσεις της δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Mike έκλεισε με την φράση «σιγά μην φοβηθώ» από το τραγούδι που είχε διασκευάσει ο Παύλος Φύσσας (με πρώτη εκτέλεση από τον Γιάννη Αγγελάκα).

«Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα!
Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί  έδωσα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!

Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής!
‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️», έγραψε ο Mike.

View this post on Instagram

Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ! Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής! ‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️

A post shared by MIKE (@mike.official_profile) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ