Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

ΚΡΙΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές τις οποίες οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν εδώ και καιρό μία μία χωρίς βιασύνες. Μην ασκείτε μονίμως έντονη κριτική στους φίλους και στα αγαπημένα σας και τους αποδοκιμάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος. Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτονώστε τα νεύρα σας κάνοντας κάποιο σπορ και όχι πάνω σε άτομα που δε φταίνε. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από την καθημερινότητά που σας πνίγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε απαισιόδοξοι και αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό. Αν είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας, δεν σας κάνει να φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΖΥΓΟΣ: Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σχέση σας στα ύψη. Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια, δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή μακριά από τον χώρο που κινείστε θα σας δώσει κουράγιο για τη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας, μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση που θα υπάρχουν ανταγωνιστές. Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές, αρχίστε με τον χώρο όπου κινείστε και ζείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση μέσα στον εργασιακό χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο πως δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή τους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ