H λογομαχία του Αλέξη Γεωργούλη με τον Τάκη Χατζή (video)

Must Read

Ο Αλέξης Γεωργούλης, έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του «Σωτήρη» που υποδύθηκε στην πολύ πετυχημένη σειρά, «Είσαι το Ταίρι μου».

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, «Direct» και όπως φαίνεται από το απόσπασμα που προβλήθηκε χθες στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε την εποχή που έπαιζε στην ομώνυμη σειρά. 

«Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το “Είσαι το ταίρι μου”. Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα»

Επίσης αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε με τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη σειρά.

«Πάντα δέχομαι. Άλλες έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο».

Ο παρουσιαστής, Τάκης Χατζής, με αφορμή αυτή τη δήλωση τον ρώτησε αν «ψήνει το ψάρι και από τις δύο μεριές» με τον Αλέξη Γεωργούλη να το αρνείται.

Στη συνέχεια προχώρησε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πολιτικός αποκάλυψε ότι δεν συζεί ωστόσο έχει σχέση αυτή την περίοδο.

https://www.youtube.com/watch?v=jCm5oQE1NpE&feature=emb_logo

Ωστόσο, λίγο πριν από το τέλος της συνέντευξης, ξεκίνησε η λογομαχία μεταξύ του παρουσιαστή και του καλεσμένου καθώς ο Τάκης Χατζής άφησε να εννοηθεί πως ο Αλέξης Γεωργούλης είναι περισσότερο επιτυχημένος ως ηθοποιός παρά ως ευρωβουλευτής, με τον Αλέξη Γεωργούλη να μην κρύβει την ενόχλησή του και να απαντά: «Δεν έπρεπε να μου πετάξετε αυτή τη σπόντα», απαριθμώντας κάποια από τα αποτελέσματα των παρεμβάσεών του στο Ευρωκοινοβούλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=LUKF4gICZgo&feature=emb_logo

Με αφορμή όσα δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή Direct για τον μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο, η Φαίη Σκορδά επανέφερε το θέμα  στην εκπομπή «Πρωινό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κατηγορήσει την εκπομπή «Πρωινό» για μοντάζ σε σχέση με όσα είχε δηλώσει για τον μισθό του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της αλλά και την εκπομπή ανέφερε πως «είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να σχολιάσεις κάτι παρά μόνο να τον ακούς. Τρελαίνομαι με κάποιους ανθρώπους και με το πόσο ύπουλα θέλουν να λειτουργούν. Η λέξη μοντάζ σημαίνει ότι κάτι κρύβεις, κάτι δεν θέλεις να πεις».

https://www.youtube.com/watch?v=zCG4oJj2zFs&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This