4-6-2020

Ασκήσεις επί… άμμου για την Ελένη Πετρουλάκη

Υπήρξε μια εποχή όπου, κάθε πρωί στηνόμαστε μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, προκειμένου να απολαύσουμε τις εκτάσεις και τις ανατάσεις της… «εθνικής μας γυμνάστριας».

Κάμποσα χρόνια από τότε και… τρεις γέννες μετά, η Ελένη Πετρουλάκη εξακολουθεί να διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Αυτό που εντυπωσιάζει εξίσου, είναι το γεγονός ότι, παρόλη τη γυμναστική, η Ελένη διατηρεί ακέραιο το σεξαπίλ της, παραμένοντας και… «εθνική μας φαντασίωση».

Και η απόφασή της να κάνει τις ασκήσεις της ξαπλωμένη στην αμμουδιά, φορώντας το πιο σέξι μπικίνι της, είναι αρκετή για να προκαλέσει αναστάτωση τόσο στους άρρενες παρευρισκόμενους, όσο και στους διαδικτυακούς θαυμαστές της, καθώς ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Ελένη… λυπήσου μας!

View this post on Instagram

✔️Τι σημαίνει, αλλάζει η σύσταση του σώματος; ✔️ ??Η αλλαγή στη σύσταση του σώματος μπορεί να συμβεί χωρίς να αλλάζει η ένδειξη της ζυγαριάς. Όταν μιλάμε για απώλεια βάρους, αυτό που συνήθως εννοούμε είναι η λέπτυνση της σιλουέτας. Αλλά κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται απαραίτητα την απώλεια βάρους… Διάβασε τη συνέχεια στο www.elenipetroulaki.gr ?? @fitlab.services @total_body_reset #fitnessinspiration #tbmo #fitnesstips #fitnesslifestyle #fitbody #fitwomen #fitness #fitlabbyelenipetroulaki #tbmobyfitlab

A post shared by Eleni Petroulaki® Official (@elenipetroulaki) on

Και η… γυμναστική συνεχίζεται!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ