Μήνυση από την Έρρικα Πρεζεράκου στον οδηγό του ταχύπλοου για τον ακρωτηριασμό της

Tο ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή

Must Read

Η πρώην πρωταθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου γλίτωσε από θαύμα από ένα θαλάσσιο ατύχημα που της στοίχισε ένα δάχτυλο από το δεξί της χέρι, πριν λίγους μήνες.

Η Έρρικα βρισκόταν σε καλοκαιρινές διακοπές στην Κύθνο όταν έπεσε από το ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε με φίλους και η προπέλα του σκάφους της έκοψε το δάχτυλο. Η πρωταθλήτρια που συμμετείχε και «Just the Two of Us» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε για 5 ώρες και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες προτού πάρει τελικά εξιτήριο και επιστρέψει στο σπίτι της. 

Έρρικα Πρεζεράκου

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Έρρικα ταξίδεψε στην Παναγιά της Τήνου για να ευχαριστήσει τη Μεγαλόχαρη που ζει ακόμα μετά το επικίνδυνο ατύχημα. Πλέον η  εντυπωσιακή πρώην πρωταθλήτρια βρίσκεται σε ανάρρωση και υποβάλλεται διαρκως σε φυσικοθεραπείες.

Σύμφωνα με το protothema, η Έρρικα ξεκίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες κατά του οδηγού του ταχύπλοου. Στη μήνυση της,  η 45χρονη περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές του ατυχήματος, όπως και τις ευθύνες που αναλογούν στον οδηγό.

«Ο καιρός ήταν σχετικά ήπιος. Ολα συνέβησαν πάνω στην προσπάθεια να αποφευχθεί το κύμα από τα απόνερα ενός μεγάλου πλοίου. Είναι εφιαλτικό αυτό που συνέβη. Και τώρα που το ανακαλώ στη μνήμη μου, μόνο που το ακούω, φρικάρω. Ακουσα ένα “ντουπ” και αμέσως σήκωσα το χέρι μου. Είδα ότι ήταν σε πολλά κομμάτια, η προπέλα το είχε κάνει καινούριο… Και τότε μπήκα ενστικτωδώς στην ενέργεια, αυτό που λέμε, της επιβίωσης. Πραγματικά χωρίς να σκεφτώ μπήκα στη διαδικασία να κολυμπήσω, να προσεγγίσω τη βάρκα για να σωθώ», είχε πει στο protothema.

Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα ευχαρίστησε το μεγάλο κύμα συμπαράστασης, τους γιατρούς της και όσους έδωσαν αίμα: «Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, τιμή πολύ χαμηλή. Τους ανθρώπους που μου έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και τον γιατρό μου Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει. Ελαβα μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνωριζόμασταν και με έκαναν να κλαίω. Δεν το πίστευα τι μου έγραφαν. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου προσωπικά τους φίλους που μου στάθηκαν σαν οικογένεια. Η Ρία Ράπτη, η Ειρήνη Ραχούτη, ο Τίτος που μέρα νύχτα ήταν εκεί. Κοιμόντουσαν σε καναπέδες, πατώματα. Είναι οικογένειά μου», είχε δηλώσει μετά το ατύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This