Τέτα Καμπουρέλη: Η «Beauty Queen» της TV είναι μια «βιονική» γιαγιά

Must Read

Αισθητικός, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια, ηθοποιός, σύζυγος και γιαγιά! Η Τέτα Καμπουρέλη έχει καταφέρει να χαράξει τη δική της πορεία στα media της χώρας μέσα από τη συμμετοχή της σε γνωστές, τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλώντας στην «Εspresso» και τον Βαγγέλη Κάραλη, αποκαλύπτει πώς η Ρούλα Κορομηλά αποτέλεσε αφορμή ώστε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει και τις δυνατότητές της ως ηθοποιός στο θέατρο. Πάνω απ’ όλα όμως δηλώνει αφοσιωμένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, καθώς σε μικρή ηλικία έχει τη χαρά να έχει αποκτήσει τρία εγγονάκια!

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια και πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον τομέα της ομορφιάς;

Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, όμως πολύ όμορφα. Οι γονείς μου ήταν βιοπαλαιστές. Η μητέρα μου καμαριέρα και ο μπαμπάς μου υδραυλικός. Πάλεψαν για να μη μας λείψει τίποτα και μας έμαθαν να ζούμε και με τα λίγα. Πήγαινα σχολείο και είχα ήδη αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με τον καλλωπισμό. Έτσι γράφτηκα σε μια σχολή.

Η ουσιαστική, όμως, μύηση στον χώρο έγινε από τη σταρ της εποχής, την κυρία Λίζα, εκπαιδευμένη ποδολόγο στη Βραζιλία, η οποία διατηρούσε έναν χώρο μανικιούρ – πεντικιούρ στο Κολωνάκι, όπου και εργάστηκα. Όταν η κυρία Λίζα αποσύρθηκε, αγόρασα ένα μηχανάκι και έτρεχα όλη μέρα από σπίτι σε σπίτι για να περιποιηθώ τις πελάτισσές μου.

Από μικρή ηλικία μπήκατε στον χώρο των επιχειρήσεων, ανοίγοντας τον δικό σας χώρο ομορφιάς. Ήταν ρίσκο για εσάς;

Ήταν τεράστιο το ρίσκο, γιατί για να ανοίξω τον πρώτο μου χώρο πήρα δάνεια και είχα ήδη και δύο παιδιά. Όμως, υπήρξαν άνθρωποι που είδαν τη δουλειά μου, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Αυτό είχε αποτέλεσμα οι φήμες -που φυσικά ήταν πραγματικότητα- να κυκλοφορήσουν και το πελατολόγιό μου να μεγαλώσει γρήγορα. Μέσα σε λίγους μήνες το Teta Beauty Salon μετατράπηκε στον απόλυτο προορισμό περιποίησης επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και σταρ, αλλά και απλών καθημερινών γυναικών.

Πώς προέκυψε η τηλεόραση στη ζωή σας, ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας θεωρείτε ότι σας έκαναν να ξεχωρίσετε;

Ήμουν δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά. Την έχω περιποιηθεί παντού. Από την εποχή του «Μπράβο» ήμουν συνεχώς στο πλάι της. Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε ο άνθρωπος που με βοήθησε πολύ και κοντά της έγινα γνωστή και σε ανθρώπους του χώρου.

Η Έλενα Κατραβά όμως ήταν εκείνη που με βοήθησε να μπω στο Mega, και αυτό δεν το ξεχνάω. Είχα τη στήλη μου, στην οποία έδινα συμβουλές ομορφιάς. Σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και αυτό άρεσε πολύ στους ιθύνοντες του καναλιού. Ήμουν, είμαι και θα είμαι αυθεντική και άμεση.

Θα θέλατε να κάνετε δική σας εκπομπή στην τηλεόραση; Σας έχει γίνει πρόταση;

Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις κατά καιρούς, αλλά δεν ευδοκίμησαν. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να το κάνω. Θεωρώ πως έχω να δώσω πολλά και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ τις γνώσεις μου με το κοινό.

Φέτος σας βλέπουμε μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου στο «Style me up» στο Open. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Η συνεργασία μου με τους ανθρώπους της εκπομπής είναι εξαιρετική. Στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν σπουδαίοι άνθρωποι, ο καθένας ξεχωριστός και επιτυχημένος στο είδος του. Με τη Μαρία Μπακοδήμου, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συναντηθεί. Δεν συμπίπτουν οι ώρες μας στα γυρίσματα.

Επίσης, μεγάλη επιτυχία αποτελεί η συμμετοχή σας ως ηθοποιός στην παράσταση «Στο κλουβί με τις τρελές». Ποια είναι η εμπειρία σας μέχρι σήμερα;

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε κάποια θεατρική παράσταση. Στο παρελθόν ήμουν και σε άλλες παραστάσεις, όπως «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ», «Το χαμάμ γυναικών» κ.ά. Χρωστάω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Βάσια Παναγοπούλου, η οποία με στήριξε όσο καμία και πίστεψε σε εμένα, δίνοντάς μου περισσότερη δύναμη να κυνηγήσω το όνειρο αυτό που είχα από μικρή.

Το «Κλουβί με τις τρελές», ωστόσο, πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, που δυστυχώς έριξε απότομα αυλαία λόγω του κορωνοϊού.

Αποδέχεστε τον όρο ηθοποιός; Υπήρξαν αντιδράσεις όταν αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το θέατρο. Σας επηρέασαν;

Ναι, πλέον τον αποδέχομαι. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και δούλεψα σκληρά γι’ αυτό. Φυσικά και υπήρξαν αντιδράσεις, ωστόσο δεν με επηρέασαν ποτέ. Εγώ κοιτούσα τον στόχο μου. Όπως είπα και νωρίτερα, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, όμως αν κάποιος δεν έρθει στο θέατρο να με δει πάνω στη σκηνή, πώς μπορεί να με κρίνει και να με κατακρίνει; Γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την άποψή τους για εμένα χωρίς να με έχουν δει επί σκηνής.

Είστε ένας άνθρωπος που αποπνέετε θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Από πού πηγάζει η δύναμή σας; Έχουν υπάρξει στιγμές και δυσκολίες σάς έχουν επηρεάσει ψυχολογικά;

Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από τη θετική πλευρά. Πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, και φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Δυσκολίες εμφανίζονται ανά πάσα στιγμή, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Με υπομονή προσπαθώ πάντα να βρίσκω λύσεις και να μη φέρνω την καταστροφή. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει όμως και η οικογένειά μου. Είμαστε δεμένοι και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Στήριγμά σας όλα αυτά τα χρόνια είναι ο σύζυγός σας Βασίλης. Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του ξεχωρίζετε;

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας. Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του.

Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι και πώς γνωριστήκατε;

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε. Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Υπάρχει μυστικό για να μείνει ο έρωτας «ζωντανός»;

Δεν υπάρχουν μυστικά. Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία.

Είστε μια γοητευτική γυναίκα, με το δικό σας «fan club». Σας αρέσει ο ρόλος του sex symbol;

Σε ποια γυναίκα δεν θα άρεσε ένας τέτοιος ρόλος ή τίτλος! Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν επιδίωξα να είμαι ή να γίνω sex symbol. Πάντα φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ ωραία, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το παν είναι να νιώθεις ωραία τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου όταν σε βλέπουν. Να έχεις θετική ενέργεια και να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος. Με ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Σε νεαρή ηλικία γίνατε γιαγιά. Πώς το αποδεχτήκατε; Είστε παραδοσιακή γιαγιά με τα εγγονάκια σας;

Μπορεί να δουλεύω πολύ, όμως ναι! Μπορώ να πω ότι είμαι μια παραδοσιακή γιαγιά! Το αποδέχτηκα πολύ εύκολα και χωρίς σκέψεις. Θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Άλλωστε, έκανα τους γιους μου σε πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι λοιπόν, όπως έγινα τόσο νέα μαμά, έγινα εξίσου νέα και γιαγιά! Τα εγγονάκια μου με έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Τα λατρεύω! Προσπαθώ να περνώ μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε λούνα παρκ, παίζουμε. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη γιαγιά τους!

Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Με τον σύζυγό μου Βασίλη κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας κοιταζόμαστε και γελάμε από χαρά που δημιουργήσαμε μια τόσο όμορφη οικογένεια. Σε προσωπικό επίπεδο, λοιπόν, νιώθω ολοκληρωμένη και δεν θα έλεγα «όχι» στο να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά μας! Έχω τρία εγγονάκια και φυσικά και θα ήθελα κι άλλα!

Σε επαγγελματικό επίπεδο τώρα θα ήθελα να συνεχίσει το κατάστημά μου Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την περιποίηση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Η σειρά κρεμών Teta’s Lab που έχω δημιουργήσει να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το κοινό και να μη σταματήσω να δημιουργώ. Έρχονται πολλά νέα πράγματα, για τα οποία ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται μέσα από το www.teta.gr και μακάρι όλα να πάνε καλά με την πανδημία και να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This