Πλαστικός ισχυρίζεται πως… πείραξε την Κέιτ Μίντλετον! (video)

Must Read

Σε ησυχία δεν αφήνουν οι… κακές γλώσσες τις δούκισσες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Μετά την υπερβολική, είναι η αλήθεια, επίθεση που είχε δεχτεί μέσα από τα social media η Μέγκαν Μαρκλ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον γιο της, σειρά πήρε τώρα η Κέιτ Μίντλετον.

Η γοητευτική δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με ανάρτηση του διάσημου πλαστικού χειρούργου Dr. Munir Somji, έχει κάνει botox στην κλινική του!

Μάλιστα, ο επικεφαλής της λονδρέζικης κλινικής Dr. Medi Spa Clinic, έχει αναρτήσει και φωτογραφίες, που -υποτίθεται ότι- δείχνουν την Κέιτ πριν και μετά την επέμβαση, τις οποίες συνοδεύει με σχετικό σχόλιο, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «H Κate μας, λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε τη μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο, αλλά και την ανύψωση των βλεφάρων της».

Όπως ήταν φυσικό, το Παλάτι, μέσω εκπροσώπου του, έσπευσε να διαψεύσει τον χειρούργο, υποστηρίζοντας πως η ανάρτηση του Dr. Somji είναι κατηγορηματικά ψευδής και ότι η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες.

https://youtu.be/HqJa3ICYux8

Update: Η «σκανδαλώδης» ανάρτηση του Dr. Munir Somji εξαφανίστηκε από το Instagram του drmedispa!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This