Δευτέρα 14/6/2021

Ο θείος της Αννας Μαρίας «πυροβολεί» τον Μικρούτσικο: «Επιτίθεται στα παιδιά και το κάνει για την τηλεθέαση» (video)

«Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

Η Άννα Μαρία είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του Big Brother, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τσακώνεται έντονα μέσα στο σπίτι με τους συμπαίκτες της.

Ο θείος της Άννας Μαρίας, Γιώργος Ψυχαράκης, παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για την συμπεριφορά της ανιψιάς του, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας πως γίνεται πολύ πιεστικός με τα παιδιά για να κερδίσει τηλεθέαση.

«Την ξέρω ότι είναι έτσι. Μου αρέσει ότι λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Όχι μόνο για την Άννα Μαρία. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν αρνητική τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.

Πότε αυξάνει η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Και μετά λέει τη γνώμη του ως επαΐων. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ