Ο θείος της Αννας Μαρίας «πυροβολεί» τον Μικρούτσικο: «Επιτίθεται στα παιδιά και το κάνει για την τηλεθέαση» (video)

«Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

Must Read

Η Άννα Μαρία είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του Big Brother, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τσακώνεται έντονα μέσα στο σπίτι με τους συμπαίκτες της.

Ο θείος της Άννας Μαρίας, Γιώργος Ψυχαράκης, παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για την συμπεριφορά της ανιψιάς του, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας πως γίνεται πολύ πιεστικός με τα παιδιά για να κερδίσει τηλεθέαση.

«Την ξέρω ότι είναι έτσι. Μου αρέσει ότι λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Όχι μόνο για την Άννα Μαρία. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν αρνητική τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται.

Πότε αυξάνει η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Και μετά λέει τη γνώμη του ως επαΐων. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This