Ποια διάσημη τραγουδίστρια περιμένει παιδί από δότη

Must Read

H αγαπημένη τραγουδίστρια των 90s, Νάταλι Ιμπρούγκλια, με την γλυκιά μελωδική φωνή που άγγιζε την κορυφή των charts με το πετυχημένο «Torn», ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagramm, ότι περιμένει παιδί.

Η 44χρονη σήμερα Νάταλι που είναι παντρεμένη Ντανιέλ Τζονς, ξεκίνησε την ανακοίνωσή της με ευχάριστα επαγγελματικά της νέα, για να αναφερθεί στη συνέχεια σε μια άκρως προσωπική υπόθεση.

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μόλις υπέγραψα συμβόλαιο για δίσκο με την BMG. Τι εκπληκτική ομάδα! Ήμουν απασχολημένη γράφοντας καινούργια τραγούδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας!», έγραψε η όμορφη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της. «Όπως μπορείτε να δείτε από τη φώτο… έχω να σας κάνω και μια άλλη ανακοίνωση… (όχι, δεν κατάπια καρπούζι). Περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτό το φθινόπωρο. Για όσους με γνωρίζετε, ήταν κάτι που επιθυμούσα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να το κάνω με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ενός δότη σπέρματος. Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια… θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά!», έγραψε η 44χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This