Στο νοσοκομείο από επίθεση σκύλου η Ιωάννα Τούνη! (video)

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη γλίτωσε παρά τρίχα τα χειρότερα! Η δημοφιλής Θεσσαλονικιά βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου η οποία προκλήθηκε από την αμέλεια του ιδιοκτήτη! Η ξανθιά influencer που βγάζει βόλτες τον σκύλο του συντρόφου της, Γιάννη Σιδεράκη, δέχτηκε επίθεση το πρωί της Τρίτης και έσπευσε στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη από το περιστατικό, η Ιωάννα ανέβασε βίντεο σε  Instagram Story από το νοσοκομείο: «Η μέρα μου δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πήγα βόλτα τον Prince και με δάγκωσε σκύλος. Ήρθα στο νοσοκομείο για εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν με τον ιδιοκτήτη του, μιλούσε στο τηλέφωνο και εγώ ήμουν ανάμεσα σε δύο σκυλιά για να τα χωρίσω. Το σκυλί του δάγκωσε εμένα και τον σκύλο μου. Είμαι μέσα στα νεύρα!» δήλωσε ενώ σε επόμενο story πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να υποβάλλει μήνυση:

«Κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση»

«Κανονικά έπρεπε να κάνω μήνυση στον ανεύθυνο, που όχι απλά είχε χωρίς λουρί ένα επιθετικό σκύλο, αλλά δεν κουνήθηκε καν να χωρίσει τον σκύλο του που μας επιτέθηκε κανονικά. Ο αρκούδος μου και εγώ είμαστε καλά! Ευχαριστούμε για τα μηνύματα! Απλά μετά από δάγκωμα σκύλου πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα εμβόλια…» απάντησε στους ακόλουθούς της που ανησύχησαν για την υγεία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This