Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Θα παρουσιάσει η Νάταλι Κάκκαβα το νέο Big Brother; – Τι δήλωσε ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας (video)

Φημολογείται ότι θα πάρει την θέση του Χάρη Βαρθακούρη αν δεν συμμετέχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μετά από τις δύο εμφανίσεις της Νάταλις Κάκκαβα στο live του Big Brother, οι παραγωγοί του reality εγκλεισμού, σκέφτονται πολύ σοβαρά την ορίσουν ως κεντρική παρουσιάστρια σε περίπτωση που υπάρξει νέος κύκλος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, σε περίπτωση που συνεχιστεί το Big Brother και δεν συμμετέχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον επόμενο κύκλο του reality, η γνωστή δημοσιογράφος είναι εκείνη που θα πάρει τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας αυτές τις πληροφορίες δήλωσε πως «εμένα θα μου άρεσε πολύ η Ναταλί γιατί έχει την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα. Δεν είναι ανάλαφρο πια. Έχει φθάσει σε ένα σημείο το Big Brother που θέλει μια δημοσιογραφική προσέγγιση».

Απ’ ότι φαίνεται όμως η Νάταλι Κάκκαβα έχει και την στήριξη του συζύγου της Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι δίπλα της σε ότι επαγγελματικό βήμα και να κάνει.

«Εγώ θέλω να είναι καλά η γυναίκα μου. Να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Αν θέλει να το κάνει θα της πω εγώ να μην το κάνει; Με χαρά και θα είμαι φανατικός υποστηρικτής της».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ