Δάκρυσε on air ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Μόνο να σκεφτώ τη μάνα μου κλαίω» – Η αντίδρασή του μόλις άκουσε τον πατέρα του (video)

Must Read

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο εκκεντρικός hair stylist της ελληνικής showbiz. Με τον αυθορμητισμό του έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό.

Αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε για ακόμη μία φορά στο φαντασμαγορικό show «J2US» ως διαγωνιζόμενο αλλά και στο παιχνίδι αλλαγής styling «Style me Up», κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα… την κομμωτική.

Ο αξιαγάπητος Τρύφωνας Σαμαράς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου και της πρώην συνεργάτιδάς του Τέτα Καμπουρέλη, επαναλαμβάνοντας το παρασκήνιο πίσω από όσα συνέβησαν.

O γνωστός hair stylist αναφέρθηκε και στις πολύ πετυχημένες συνεργασίες που έχει κάνει με διάσημα ονόματα της πασαρέλας του εξωτερικού όπως είναι η Eva Herzigova, η Irina Shayk και η Naomi Campbell καθώς επίσης και στα εγχώρια μοντέλα όπως είναι η Βίκυ Κουλιανού και η Τζένη Μπαλατσινού, με τις οποίες μάλιστα τον συνδέουν μία πολύ βαθιά φιλία.

Επίσης αναφέρθηκε στην αρνητική κριτική που δέχεται. Παράλληλα αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να βλέπει τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην οικογένειά του. Ένα κεφάλαιο πολύ ευαίσθητο για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο ίδιος αναφέρθηκε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, στην πολυαγαπημένη του μητέρα η οποία δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

«Μόνο να σκεφτώ τη μάνα μου κλαίω. Αχ, σταμάτα τώρα. Τώρα μου βγαίνει… Ήμασταν πολύ κοντά. Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια που έχει “φύγει” και ακόμα με στενοχωρεί…»

Τότε, η εκπομπή τού έκανε έκπληξη βγάζοντας τον πατέρα του σε απευθείας σύνδεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This