Χριστίνα Παππά: «Το θέμα είναι να πληρώσω την εφορία μου» (video)

«Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να με ανεχτεί με την τρέλα που κουβαλάω».

Must Read

H Χριστίνα Παππά εκτός από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ασχολείται και με το επιχειρείν και συγκεκριμένα με τον τομέα της εστίασης όπου συνεργάζεται με τον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας στην σχέση που έχει με τον γιο της Δημήτρη, την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση, αλλά και…τον έρωτα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον γιο της.

«Με τον Δημήτρη τα πράγματα στη δουλειά είναι δύσκολα, όπως ήταν πάντα. Τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια. Τον αγαπάω, παιδί μου είναι, ο πρίγκιπάς μου και ως μαμά κάνω πάντα πίσω», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού η ίδια έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση:

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει ένα ακόμη παιδί, η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;» και συμπλήρωσε:

«Δεν είμαι σε καμιά σχέση. Και να ήθελα και δεν προλαβαίνω και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να με ανεχτεί με την τρέλα που κουβαλάω».

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και τις αισθητικές επεμβάσεις η ίδια δήλωσε πως «δεν μου αρέσει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Όταν μεγαλώσω, ό,τι μου πει ο γιατρός μου θα το κάνω».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ εκείνης και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου λέγοντας πως «δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν υπήρχε και ποτέ κάτι. Υπήρξαν κάποια νεύρα και κάποιος θυμός εκείνη τη στιγμή και τελείωσε. Πάει πέρασε κι αυτό».

Δείτε επίσης: Απασφάλισε η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα» (video)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση.

«Βίωσα ανταγωνισμό και “κυκλωματάκια” στην καριέρα μου. Δεν θα παρακαλέσω κανέναν, όποιος θέλει, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο» και πρόσθεσε: «Όταν κάναμε το Dancing On Ice δεν πήγα για να κερδίσω, αλλά για να διασκεδάσω. Δεν ήξερα να βάλω το πόδι μου στον πάγο. Υπήρχαν 2-3 που με κοίταζαν περίεργα».

Τέλος αναφερόμενη στον έρωτα η Χριστίνα Παππά δήλωσε με χιούμορ πως «στο άκουσμα να βρω τον έρωτα της ζωής μου, απαντώ “το θέμα είναι να πληρώσω την εφορία μου”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This