Αλβανός ράπερ σε παράκρουση: Δεν πάω στρατό στην Ελλάδα γιατί θα πάθω ψυχολογικά! (video)

Must Read

Μπορεί οι χιλιάδες θαυμαστές του στο διαδίκτυο να έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους ή θα την υπηρετήσουν προσεχώς εκείνος όμως κάνει εκ του…ασφαλούς αντίσταση, δηλώνοντας ότι η θητεία είναι απαρχαιωμένη και το μόνο που σου…προσφέρει είναι ψυχολογικά προβλήματα και σου κόβει την καριέρα! Ποιος τα είπε αυτά στο Down Town της Κύπρου; Ο γνωστός Αλβανικής καταγωγής  ράπερ Sin Boy, ( Θεόδωρος-Αγκουστίν Γκέγκα) που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το τραγούδι του «Mama» που έγινε viral μέσα σε μόλις μερικές ημέρες μέσω youtube.

Στη  συνέντευξή του ο γεννημένος στην Νέα Ιωνία ράπερ, μίλησε για την αλβανική καταγωγή του, για τους λόγους που δεν θα ήθελε να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, παρόλο που αγαπά πολύ την Ελλάδα, αλλά και για την στράτευση για την οποία είπε μεταξύ άλλων: «Μόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.»

Και σαν να μην έφθανε αυτό πρόσθεσε πως: «Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει. Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο ”αποκεφαλίζει” για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα»!

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί καθώς σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει μεταξύ άλλων ότι είχε ζήσει τον ρατσισμό στην Ελλάδα καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι περισσότεροι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του.

Επίσης, ο Sin Boy είχε πει πως ένα άτομο που απεχθάνεται είναι ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος στο παρελθόν χρησιμοποίησε το τραγούδι του MAMA στην εκπομπή του όμως, όπως είπε δεν του άρεσε καθόλου. Τόνισε πως δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

Μάλιστα δεν είχε παραλείψει να ειρωνευτεί τους αστυνομικούς λέγοντας ότι στο παρελθόν τον κυνηγούσαν ενώ τώρα του ζητάνε αυτόγραφο για τα παιδιά τους!

Να θυμίσουμε γονιός από την Κρήτη σε ανάρτησή του, με αφορμή την εμφάνιση του ράπερ  στο Holi fest Crete 2019 τον είχε καταγγείλει στο διαδίκτυο γράφοντας σε ανάρτησή του: «Συνήθως δεν γράφω, κρατάω χαλαρή στάση, αλλά μετά τις τελευταίες λεπτομέρειες της κόρης μου, αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!

Την Κυριακή λοιπόν, οι κόρες μου πήγαν στο festival που γινόταν στο Ρέθυμνο, όπως κάθε χρόνο, για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά! Guest star της βραδιάς και του σόου, ήταν ο SIN BOY που βγήκε 20:30 και έφυγε 20:45! Το πρώτο πράγμα που είπε στα παιδιά που περίμεναν να τον δουν πώς και πώς, ήταν να μην γίνουν δικηγόροι και γιατροί, αλλά να ληστεύουν τράπεζες και να φυτεύουν χασίς! Όταν μάλιστα κάποιο παιδί κάπνιζε, του λέει: ‘’Μαύρο καπνίζεις;’’.

Το παιδί για να δείξει ότι είναι κάποιος, του λέει ‘’ναι’’, και όταν κάνει την κίνηση να κατέβει από την πίστα να του το πάρει, το παιδί του λέει ότι είναι κανονικό τσιγάρο και αυτός τον βρίζει! Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους διοργανωτές και πάντα τέτοια!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This