Θέμης Κανέλλος: «Η αλήθεια είναι ότι η Άννα Μαρία δεν δείχνει τον εαυτό της» (video)

«Αν έγραφα ένα γράμμα θα έλεγα στη Σοφία ότι ο κόσμος βλέπει τα ψέματά σου»

Must Read

Στο live της Παρασκευής είδαμε να αποχωρούν δύο παίκτες από το σπίτι του Big Brother. H μία ήταν του Χρήστου Βαρουξή και η άλλη του Θέμη Κανέλλου.

Χθες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», o Χρήστος Βαρουξής και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Σήμερα ήρθε η σειρά του Θέμη Κανέλλου να εκφράσει τις εντυπώσεις του και σαν δοκιμασία αλλά και για τον κάθε ένα συμπαίκτη ξεχωριστά.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα του με την Σοφία και τι ήταν αυτό που την πυροδότησε.

«Η αλήθεια είναι ότι ως Θέμης δεν ένιωσα ότι άλλαξα. Έτυχε να γίνουν κάποιες καταστάσεις με τη Σοφία και αποφάσισα να μιλήσω. Το ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους πέρα από τον Δημήτρη με έκανε να νιώσω ότι μου το λέει επικριτικά και προσπαθεί να με μειώσει. Ήταν σαν άμυνα. με έκανε να στενοχωρηθώ και να κλάψω γι’ αυτό. Εγώ δεν μπορώ να κλάψω στα ψέματα ποτέ».

Αναφορικά με την δοκιμασία με τον στρατό δήλωσε πως «στο θέμα με τον στρατό, εννοείται ότι εκεί καθόμαστε και δεν κάνουμε κάτι κουραστικό. Εγώ δεν κοιμόμουν τα μεσημέρια και κοιμόμουν μόνο επτά ώρες το βράδυ. Το ότι έπρεπε αυτό να μειωθεί και να γίνει τρεις ώρες, με πίεσε πολύ».

Ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι κι αυτός δεν ήταν το έπαθλο καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ήξερε ότι δεν θα είναι εκείνος ο νικητής.

«Εγώ δεν μπήκα για τα 100.000 ευρώ γιατί ήξερα ότι δεν θα τα κερδίσω. Είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία και έχουμε περάσει πολλά άσχημα πράγματα σαν κοινότητα και πίστευα πως όταν βγω ο κόσμος θα με μισεί. Πέρασα όμως, το μήνυμά μου, οπότε μπορεί να μην κέρδισα τα χρήματα, αλλά πέτυχα αυτό που ήθελα. Ήταν σαν δικαίωση. Μου έστειλαν πολλά παιδιά και μου είπαν ότι τα βοήθησα. Μου έστειλαν και γονείς και μου είπαν ότι τα παιδιά τους με λατρεύουν. Πολλοί γονείς μου είπαν ότι στην αρχή με παρεξήγησαν».

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, μίλησε ακόμη και για την σκληρή κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εμφάνισή μου. Έχει τύχει να μην θέλει κάποιος να δει τον εσωτερικό μου κόσμο και να μένει στην εμφάνιση και στην πρώτη ανάγνωση των πραγμάτων. Αυτό δεν είναι σωστό. Το τι χρώμα μαλλιά έχεις, αν σου αρέσει το βάψιμο, αν είσαι γκέι, μαύρος, άσπρος ή οτιδήποτε δεν έχει σημασία με το τι έχεις μέσα σου».

Επανερχόμενος και πάλι για τη Σοφία, ο Θέμης είπε: «Μπορεί ο τρόπος μου να ήταν λάθος, αλλά όσα είπα ήταν αλήθεια και επέλεξα να τα πω μπροστά της. Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη».

Αναφορικά με την Άννα Μαρία είπε: «Η σχέση με την Άννα Μαρία ξεκίνησε όμορφα. Φαινόταν ότι ήταν μια συντηρητική γυναίκα, αλλά εντάξει. Μετά έγινε όλο αυτό που τελικά δεν είπε ότι “είμαι η ντροπή των γκέι”, αλλά ότι “εξευτελίζω τον εαυτό μου”. Όταν το είπε σε εμένα το ένιωσα στοργικά, αλλά όταν μου το μετέφεραν ξανά ενοχλήθηκα και ξεκίνησα να μαλώνω με την Άννα Μαρία».

«Στην αρχή ένιωσα ότι προσπαθεί να μάθει για εμένα, αλλά μετά ένιωσα ότι έβλεπε 100.000 ευρώ γιατί ο Θέμης ήταν δυνατός αντίπαλος. Μου είπε ότι με ψήφισε ως δυνατό παίκτη και ένιωσα πως προσπάθησε να με μειώσει και να κάνει μια “συντηρητική” Ελλάδα να στραφεί εναντίον μου και ό,τι έχω χτίσει εκεί μέσα να το καταστρέψει. Όχι για τα χρήματα, όσο για το γεγονός ότι μπόρεσα να βοήθησα έστω και ένα παιδί, κι αυτό θα με έκανε να κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση για το ποιος παίκτης θεωρεί ότι προσποιείται η απάντησή του ήταν η Άννα Μαρία.

«Η αλήθεια είναι ότι η Άννα Μαρία δεν δείχνει τον εαυτό της. Πριν να μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις και από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία ήταν μια χαρά και όλο αυτό είναι υπερβολικό».

Όσον αφορά τον νικητή του παιχνιδιού, ο Θέμης θα ήθελε να είναι ο Ζακ.

«Θα ήθελα να κερδίσω ο Ζακ γιατί είναι πολύ καλό παιδί και ήρεμος».

Τέλος, ο Θέμης αναφέρθηκε και πάλι στη Σοφία: «Αν έγραφα ένα γράμμα θα έλεγα στη Σοφία ότι ο κόσμος βλέπει τα ψέματά σου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι παρεξηγημένο άτομο, αλλά δεν είναι έτσι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This