Σοκ: Πέθανε η «Μεξικανή Κιμ Καρντάσιαν» κατά την διάρκεια επέμβασης ανόρθωσης γλουτών!

Must Read

Την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό τραπέζι, κατά την διάρκεια μιας ακόμη επέμβασης ανόρθωσης γλουτών, άφησε η 30χρονη Joselyn Cano, γνωστή και ως η «Μεξικανή Κιμ Καρντάσιαν». 

Η νεαρή influencer, σύμφωνα με τους θαυμαστές της είχε καταφέρει να αποκτήσει τέλειους γλουτούς και να αποκτήσει εκατομμύρια followers στα social media.
Η οικογένειά της δεν έχει επιβεβαιώσει τον θάνατό της αλλά η κηδεία της μεταδόθηκε μέσω YouTube, από το γραφείο κηδειών «Akes Family Funeral Home» στο Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνια όπου έμενε. Ο θάνατός της, σύμφωνα με όσα γράφονται στην περιγραφή του βίντεο επήλθε στις 7 Δεκεμβρίου.

Ένα άλλο μοντέλο η Lira Mercer έγραψε στο twitter: «Ω Θεέ μου η Joselyn Cano πέθανε στην Κολομβία κατά την διάρκεια επέμβασης αυτό είναι άγριο».

Η influencer, σχεδιάστρια μαγιό και μοντέλο, είχε ταξιδέψει στις αρχές του μήνα στην Κολομβία για πλαστική επέμβαση. Η «Μεξικανή Κιμ Καρντάσιαν», ενημέρωσε τελευταία φορά την σελίδα της στο Instagram στις 7 Δεκεμβρίου.

Η Cano έχει πάνω από 12 εκατομμύρια followers. Στην σελίδα της στο LinkedIn σημειώνεται ότι είχε σπουδάσει μικροβιολογία στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This