Η Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν ξεκινάς από ένα πράγμα που σε αναδεικνύει είναι κακό να αφήνουμε αιχμές» (video)

Και η κόντρα συνεχίζεται...

Must Read

H Βίκυ Καγιά πριν λίγες μέρες είχε τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα της με τις δύο πρώην συνεργάτιδές της την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις δύο κυρίες και μάλιστα δεν δήλωσε πως δεν γνωρίζει και τον λόγο που έχει δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος.

Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει διαφορετική άποψη. Η ίδια καλέστηκε να απαντήσει στις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά μέσω της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», όπου την διέψευσε λέγοντας πως: «τις είδα τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά . Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο και αυτό που φτάνει, είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει αυτός ο κύκλος και κλείνει» και συμπλήρωσε πως «δεν νιώθω τίποτα για αυτό. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και έχω προχωρήσει παρακάτω»

Αναφορικά με την παρουσίαση των Madwalk δήλωσε πως «τα MadWalk θα τα έκανε ούτως ή άλλως η Βίκυ, δεν έχει καμία σημασία», ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ξανασυμμετείχε στο GNTM.

«Εγώ είμαι στον Alpha, παιδιά, παρουσιάζω το Pop Up. Δόξα τον Θεό πηγαίνει καλύτερα, περνάμε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=ahUJ3rr3hfE&feature=emb_logo

Την δική της απάντηση όμως έδωσε και η Έλενα Χριστοπούλου η οποία ήταν ανάλογη με αυτήν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ».

Στο σχόλιο ότι δεν μπορούν να της κρατήσουν εύκολα κακία λόγω της ευγένειάς της η ίδια απάντησε με υπονοούμενο λέγοντας πως «μου έχουν κρατήσει κακία κατά καιρούς οι άνθρωποι, αλλά κάποια στιγμή έρχεται ο χρόνος και αποδεικνύει πολλά πράγματα. Η αγορά ξέρει».

https://www.youtube.com/watch?v=W0973wpH-aE&feature=emb_logo

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της παρουσιάστριας του Pop Up η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και απάντησε στο σχόλιο που έκανε για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ότι δεν περνάει καλά στο GNTM.

«Είναι δυνατόν να τα λέει κάποιος αυτά; Γιατί να μην περνάει καλά. Πιστεύω ότι περνά φανταστικά. Ξέρω ότι πέρασε μια υπέροχη εμπειρία στην κριτική επιτροπή. Φέτος σχεδίασε και όλα τα concept,όπως κανείς άλλος. Και είναι περήφανη. Δεν συμφωνώ με αυτό, διαφωνώ».

Αναφορικά με την άτυπη κόντρα τους απάντησε πως «με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα και δεν πιστεύω ότι και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασα και τη βοήθησα, όπως όλους στην παραγωγή, το ίδιο και την κ. Χριστοπούλου. Δεν ξέρω γιατί προς το τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά, λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά μου, δεν άλλαξε ποτέ η στάση μου απέναντί της, δεν ξέρω. Τι να σας πω; Πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οι αιχμές γενικά δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ξεκινάς από ένα πράγμα που σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Μπορεί να έχει τους δικούς της λόγους που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρεις ούτε τι συζητήσεις μπορεί να έχουν γίνει, ούτε ποιος μπορεί να έχει πικραθεί. Σίγουρα πάντως, εγώ δεν ευθύνομαι γι’ αυτό».

Ο Γιώργος Καράβας, με την σειρά του ξεκαθάρισε την θέση του, στην κάμερα του «Πρωινού», σχετικά με τις αιχμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Δεν ασχολούμαι καν, δεν με αγγίζουν καν σχόλια τέτοιου είδους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, ούτε εμένα, ούτε την Ηλιάνα. Κάθε άνθρωπος έχει κάνει την καριέρα του. That’s it!»

https://www.youtube.com/watch?v=AT5_5Axz-x4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This