Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά στο ίδιο show – Τι δήλωσε η μία για την άλλη (video)

Τι έγινε όταν συναντήθηκαν.

Must Read

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά να βρίσκονται σε μία «κόντρα», ωστόσο οι προσωπικές τους υποθέσεις δεν μπαίνουν ανάμεσα στις επαγγελματικές τους κινήσεις.

Οι δύο παρουσιάστριες – μοντέλα, θα βρεθούν στο Madwalk με την Βίκυ Καγιά να είναι η παρουσιάστρια του show, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα κάνει πασαρέλα για γνωστό οίκο μόδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι δύο, κάποτε συνεργάτιδες, συναντήθηκαν στις πρόβες και οι κάμερες της εκπομπής βρισκόντουσαν έξω από το Ολυμπιακό Kέντρο Ξιφασκίας του Ελληνικού για να αποσπάσουν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και δύο εν δυνάμει, 4, δεν έχει υπάρξει ένας να πει ότι έχω κόντρα με κάποιον. Έχω πει ό,τι έχω να πω. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις για τις συγκεκριμένες δύο κυρίες (Χριστοπούλου-Ηλιάνα) γιατί δεν έχω κάτι να πω αληθινά» είπε η Βίκυ στην ερώτηση που της έγινε για την «κόντρα» της με την Ηλιάνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Βίκυ Καγιά μάλιστα, έκανε την πρώτη κίνηση να χαιρετήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως εκείνη δεν σήκωσε καν το βλέμμα της και προχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά η Ηλιάνα δήλωσε πως «δεν ξέρω αν η Βίκυ είναι εδώ γιατί τα γυρίσματα γίνονται ξεχωριστά. Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι θέλει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει το ότι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες και καλλιτέχνες. Να πούμε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα»..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This