Επεισόδιο με τον Λάκη Γαβαλά και την τροχαία μετά το απαράδεκτο παρκάρισμα στην Πάτρα

Αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος για τον γνωστό μόδιστρο που επιχείρησε να φύγει

Must Read

Aλγεινή εντύπωση προκάλεσε η οδική συμπεριφορά του αγαπημένου μόδιστρου Λάκη Γαβαλά η οποία απογοήτευσε τους θαυμαστές του και τους συμπολίτες του.

Ο διάσημος επιχειρηματίας ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα για να επισκεφθεί έναν ορθοπαιδικό όπως έγραψε σε ανάρτησή του, ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς της Τροχαίας, σύμφωνα με το tempo24.

O Λάκης Γαβαλάς είχε σταθμεύσει παράνομα σε κεντρικό σημείο της πόλης, εμποδίζοντας με το όχημά του την κυκλοφορία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος επιχείρησε μάλιστα να φύγει όταν η αστυνομία του πήρε από το όχημα τη μία πινακίδα. Τελικά, στον γνωστό μόδιστρο έγινε αφαίρεση διπλώματος και αφαίρεση πινακίδων του αυτοκινήτου του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το Τμήμα Τροχαίας της Πάτρας, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του ότι η υπόθεση «λύθηκε» χωρίς όμως να εξηγεί με ποιον τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This